Σέλτικς: Πιθανή επιστροφή του Ουίλιαμς νωρίτερα στον πρώτο γύρο των playoffs

Σέλτικς: Πιθανή επιστροφή του Ουίλιαμς νωρίτερα στον πρώτο γύρο των playoffs

Σέλτικς: Πιθανή επιστροφή του Ουίλιαμς νωρίτερα στον πρώτο γύρο των playoffs

bet365

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ενδέχεται να επιστρέψει νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις και να δώσει λύσεις στους Σέλτικς στα playoffs.

Ο σέντερ των Κελτών που τραυματίστηκε πρόσφατα στο παιχνίδι κόντρα στους Τίμπεργουλβς, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον μηνίσκο του αριστερού γονάτου.

Η συγκεκριμένη συνθήκη τον έθετε εκτός δράσης με φόβους για μεγάλο διάστημα απουσίας του. Παρόλα αυτά, η επανεξέτασή του «έδειχνε» πως ο Timelord θα χρειαζόταν αποθεραπεία 4 με 6 εβδομάδων προκειμένου να επιστρέψει.

Παρόλα αυτά, ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, παρουσίασε νέες πληροφορίες, οι οποίες γεμίζουν αισιοδοξία τους φίλους των Σέλτικς ενόψει των αναμετρήσεων με τους Νετς.

«Η πιθανότητα, μου είπαν, είναι πραγματική για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Θα μπορούσε να επιστρέψει σε αυτή τη σειρά του πρώτου γύρου εναντίον των Νετς. Το Game 6 θα έπεφτε σε ένα μήνα... από την εγχείρηση μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Συνέχισε να δείχνει πρόοδο και έχει εκπληρώσει όλα τα κριτήρια αναφοράς του μέχρι στιγμής» είπε ο Βοϊναρόφσκι καταλήγοντας πως «Υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα για τη Βοστώνη να επιστρέψει ο Ουίλιαμς ακόμη και πριν την ολοκλήρωση της σειράς με το Μπρούκλιν».

 

NBA Τελευταία Νέα