Καβς: Δεν παίζει ο Άλεν στον... τελικό με Νετς

Νίκος Καρφής
Καβς: Δεν παίζει ο Άλεν στον... τελικό με Νετς

bet365

O Tζάρετ Άλεν δεν θα παίξει στο αποψινό ματς (02:00) των Καβς μέσα στο Μπρούκλιν για το play-in τουρνουά.

Μεγάλη απώλεια για τους Καβς στο σημαντικότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Το Κλίβελαντ θα κληθεί να παίξει δίχως τον all star ψηλό του, Τζάρετ Άλεν, ο οποίος δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στην πρεμιέρα του play-in τουρνουά. Ο σέντερ των ιπποτών αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό δάχτυλο, το οποίο αποκόμισε από τις 6 Μάρτη.

Το διακύβευμα του ματς των Καβς με τους Νετς στο Μπρούκλιν είναι μεγάλο, αφού ο νικητής θα βγει έβδομος, θα πάρει απευθείας πρόκριση στα playoffs και θα κοντραριστεί με τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο. Ο ηττημένος θα έχει και δεύτερη ευκαιρία να μπει στην postseason, αφού θα παίξει άλλο ένα ματς με τον νικητή του Χοκς-Χόρνετς.

Φέτος ο Άλεν μετρά 16.1 πόντους, 10.8 ριμπάουντ και 1.3 μπλοκ, όντας εκ των πιο σταθερών σέντερ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ελέγχοντας έξοχα τα όσα γίνονται στη ρακέτα του Κλίβελαντ. Μάλιστα οι Νετς είναι η πρώην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα