ΝΒΑ: Ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για playoffs μέσω play-in τουρνουά; (poll)

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για playoffs μέσω play-in τουρνουά; (poll)

bet365

Το play-in τουρνουά ξεκινά απόψε και το Gazzetta ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs.

Έφτασε η ώρα για το play-in, το τουρνουά που θα κρίνει ποιες ομάδες θα προκριθούν στα playoffs από Ανατολή και Δύση. Υπάρχουν τέσσερις θέσεις κενές (δύο από κάθε περιφέρεια) και απόψε έχουμε τζάμπολ.

Στις 02:00 οι Νετς των Ντουράντ-Ίρβινγκ θα υποδεχθούν τους Καβς των Γκάρλαντ-Μόμπλεϊ και στις 04:30 η Μινεσότα του Τάουνς τους Κλίπερς του Τζορτζ. Τα ξημερώματα της Πέμπτης οι Χοκς του Γιανγκ θα φιλοξενήσουν τους Χόρνετς του ΛαΜέλο Μπολ(02:00) και οι Πέλικανς του Ίνγκραμ τους Σπερς του Ντεζούντε Μάρεϊ (04:30).

m

Ο νικητής του Νετς-Καβς θα βγει έβδομος στην Ανατολή και θα κοντραριστεί με τους Σέλτικς, ενώ ο ηττημένος θα παίξει το ματς της δεύτερης ευκαιρίας με τον νικητή του Χοκς-Χόρνετς. Όποιος επικρατήσει από το ζευγάρι του ηττημένου του πρώτου ζευγαριού (Καβς-Νετς) και τον νικητή του δευτέρου (Χοκς-Χόρνετς), θα πάρει την όγδοη θέση και θα κοντραριστεί με τους Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs

Αντίστοιχα για τη Δύση,ο νικητής του Τίμπεργουλβς-Κλίπερς θα βγει έβδομος και θα κοντραριστεί με τους Γκρίζλις, ενώ ο ηττημένος θα παίξει το ματς της δεύτερης ευκαιρίας με τον νικητή του Πέλικανς-Σπερς. Όποιος επικρατήσει από το ζευγάρι του ηττημένου του πρώτου ζευγαριού (Τίμπεργουλβς-Κλίπερς) και τον νικητή του δευτέρου (Πέλικανς-Σπερς), θα πάρει την όγδοη θέση και θα κοντραριστεί με τους Σανς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Το Gazzetta βάζει τους αναγνώστες του στην... εξίσωση για άλλη μια φορά και τους ζητά να ψηφίσουν ποιες ομάδες θα πάρουν τα τελευταία εισιτήρια για playoffs από Ανατολή και Δύση. Aπό τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο play-in, οι Νετς έφτασαν πέρυσι μέχρι τους ημιτελικούς Ανατολής, οι Χοκς πήγαν τελικούς Ανατολής. Και οι δύο αποκλείστηκαν από τους Μπακς. Aπό την άλλη οι Κλίπερς αποκλείστηκαν στους τελικούς Δύσης από τους Σανς.

Loading...

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα