Λέικερς: Τέλος ο Φρανκ Βόγκελ μετά από τρία χρόνια

Λέικερς: Τέλος ο Φρανκ Βόγκελ μετά από τρία χρόνια

Λέικερς: Τέλος ο Φρανκ Βόγκελ μετά από τρία χρόνια

bet365

Τέλος στην συνεργασία τους φέρεται να έχουν ήδη βάλει Λέικερς και Φρανκ Βόγκελ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μέσα στη μέρα οι ανακοινώσεις.

Ο Φρανκ Βόγκελ κάθισε στην κορυφή του πάγκου για λογαριασμό των Λέικερς την σεζόν 2019/20 και μαζί τους έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Χάρη στην όποια πορεία διέγραψαν, ο ίδιος κέρδισε την επέκταση του συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι για έναν ακόμη χρόνο, με την «δέσμευσή» να λήγει τη σεζόν 2022/23. Παρόλα αυτά, η άσχημη χρονιά των «λιμνάνθρωπων» που είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούν ακόμη και από την διαδικασία των play-in της Δύσης -όπου συμμετείχαν με επιτυχία την περσινή σεζόν και αποκλείστηκαν στην συνέχεια από τους Σανς- φέρεται πως φέρνει τον Βόγκελ στην πόρτα της εξόδου.

Με βάση τα δημοσιεύματα του ESPN από τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, η απόφαση έχει ήδη παρθεί, οι δύο πλευρές θα λύσουν την συνεργασία τους και η ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί ακόμη και μέσα στη μέρα (11/04).

«Δεν μου έχουν πει τίποτα. Θα απολαύσω την σημερινή νίκη και θα γιορτάσω με τους παίκτες που πάλεψαν για αυτήν και θα ασχοληθώ με το αύριο... αύριο» ήταν τα λόγια του ίδιου μετά την νίκη στην παράταση κόντρα στους Νάγκετς.

 

NBA Τελευταία Νέα