NBA: Νίκη με άγχος για Ντόντσιτς για τους Μάβερικς, σούπερ Τόμπσον για Ουόριορς, ήττα για Σανς (vid)

NBA: Νίκη με άγχος για Ντόντσιτς για τους Μάβερικς, σούπερ Τόμπσον για Ουόριορς, ήττα για Σανς (vid)

bet365

Οι Μάβερικς επικράτησαν στο τελευταίο τους ματς που στιγματίστηκε από την αποχώρηση του τραυματισμένου Ντόντσιτς. Οι Ουόριορς με σούπερ Κλέι κατέγραψαν νίκη, οι Λέικερς επιβίωσαν στην παράταση κόντρα στους Νάγκετς, νίκες και για Νικς-Τζαζ, ήττα των Σανς από τους Κινγκς.

Μπορεί το ΝΒΑ να επανεξέτασε την «ποινή» ενός αγώνα για τον σούπερ σταρ των Μάβερικς λόγω των 16 τεχνικών ποινών που είχε δεχτεί, ωστόσο ο Ντόντσιτς στάθηκε άτυχος και αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με τους Σπερς, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό σύμφωνα με τις πληροφορίες. Το Ντάλας πήρε την νίκη απέναντι στους Σπερς με 130-120 και ετοιμάζεται για την επόμενη φάση.

Ο Ντόντσιτς αγωνίστηκε 29 λεπτά και σκόραρε 26 πόντους, είχε 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ο Μπράνσον σημείωσε 18 και ο Φίνεϊ-Σμιθ πρόσθεσε 16, όσους και ο Πινσον.

Πέλικανς - Ουόριορς 107-128

Σε μία ακόμη γεμάτη εμφάνιση για τον Κλέι Τόμπσον που ανεβάζει σταθερά τους ρυθμούς του, οι Ουόριορς πέρασαν από την Νέα Ορλεάνη με το τελικό 128-107 και έκλεισαν νικηφόρα την regular season. Το ένα μέλος από τους Splash Brothers είχε 41 πόντους με 9/15 δίποντα, 7/14 τρίποντα και 2/3 βολές, την ώρα που ο Τζόρνταν Πουλ πάτησε παρκέ για 28 λεπτά και κατέγραψε 22 πόντους.

Για τους Πέλικανς, ο Μάρσαλ σκόραρε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Κλαρκ 17 συν 6 ριμπάουντ και 15 ο Μέρφι. Οι «πολεμιστές» περιμένουν τους Νάγκετς για την διαδικασία των playoffs.

Νάγκετς - Λέικερς 141-146

Σε παιχνίδι των 287 πόντων σε σύνολο και μία παράταση για την ανάδειξη του νικητή, οι Λέικερς επικράτησαν των Νάγκετς στην έδρα τους με 141-146, έχοντας τον Μαλίκ Μονκ σε βραδιά λυκόφωτος και ρεκόρ καριέρας 41 πόντων, αλλά και στον Όστιν Ριβς με triple-double στους 31 πόντους, 16 ριμπάουντ και 10 ασίστ!

Στον αγώνα δεν έδωσε το «παρών» ο Νίκολα Γιόκιτς και μερικοί ακόμη Νάγκετς που έμειναν για ανάσες ενόψει συνέχειας. Για το Ντένβερ, ο Χάουαρντ είχε 25 πόντους, ο Φορμπς 24 και από 17 σκόραραν οι Χάιλαντ και Κάζινς με τον τελευταίο να είναι κοντά στο double-double (9ριμπ.).

Σανς - Κινγκς 109-116

Μπούκερ, Πολ, Κράουντερ και Έιτον έμειναν εκτός για τους Σανς στο παιχνίδι με τους Κινγκς στο Φοίνιξ και η ομάδα ηττήθηκε χωρίς καμία... ζημιά με 116-109. Ο Σάμετ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους με 27 πόντους, την ώρα που για το Σακραμέντο ξεχώρισε μία τριπλέτα.

Τζάστιν Χόλιντεϊ, Ντέιμιαν Τζόουνς και Ντόντε ΝτιΒιντσέντσο σκόραραν από 19 ο καθένας και 18 ο Μίτσελ (συν 15 ριμπάουντ) για να οδηγηθεί η ομάδα τους στη νίκη, έχοντας ωστόσο μείνει εκτός συνέχειας αρκετό καιρό.

Μπλέιζερς - Τζαζ 80-111

Οι Τζαζ ολοκλήρωσαν την regular season με θετικό πρόσημο επικρατώντας με 111-80 με μπροστάρηδες τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (22π., 8ριμπ) και Ρούντι Γκομπέρ (18π., 13ριμπ.). Δεν γνώρισαν αντίσταση από την πλευρά των Μπλέιζερς και πέρασαν εύκολα από το Πόρτλαντ.

Στην συνέχεια, θα βρουν μπροστά τους τους Ντάλας Μάβερικς για να διεκδικήσουν με μειονέκτημα έδρας την είσοδο στα playoffs.

Νικς - Ράπτορς 105-94

Οι Νικς επικράτησαν των Ράπτορς (105-94) στην έδρα τους με τον Όμπι Τόπιν να συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις και τον Κουίκλι να τον ακολουθεί! Ο Τόπιν είχε 42 πόντους και ο Κουίκλι σημείωσε triple-double με 34-12-10ριμπ. για την νίκη της ομάδας τους.

Για τους Ράπτορς που κράτησαν εκτός τους Σιάκαμ και Βαν Βλιτ περιμένοντας τον αντίπαλό τους Σίξερς, ο Μπουσέ είχε 21 και ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ πρόσθεσε άλλους 17 με το τελικό αποτέλεσμα να μην τους ευνοεί.

 

NBA Τελευταία Νέα