NBA: «Σβηστά» οι Σέλτικς του Γκρίζλις, οι Μπουλς πέρασαν αλώβητοι από τη Μινεσότα

NBA: «Σβηστά» οι Σέλτικς του Γκρίζλις, οι Μπουλς πέρασαν αλώβητοι από τη Μινεσότα

bet365

Οι Σέλτικς ήταν σοβαροί απέναντι στους Γκρίζλις και επικράτησαν με 139-110 για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση της Ανατολής μετά την ήττα των Μπακς. Οι Μπουλς που θα είναι το ζευγάρι του Μιλγουόκι στον πρώτο γύρο των playoffs άντεξαν στην επιστροφή των Τίμπεργουλβς και επικράτησαν με 124-120.

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ αποφάσισε να ξεκουράσει την βασική ομάδα του ενόψει playoffs και επιστράτευσε τα υπόλοιπα «ελάφια» για να αντιμετωπίσουν τους διψασμένους Καβαλίερς που ήθελαν την νίκη για τα play-in. Τελικά υπέκυψαν στην δυναμική του Κλίβελαντ, παρά την εμφάνιση καριέρας του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Το γεγονός αυτό, έστειλε στο Μέμφις τους Σέλτικς προκειμένου να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση της Ανατολής, όπως και έκαναν με το 139-110 απέναντι στους Γκρίζλις να τους πηγαίνει στο Νο2. Ο Τζέισον Τείτουμ σκόραρε 31 πόντους, ο Τζέιλεν Μπραόυν πρόσθεσε άλλους 18 και ο Αλ Χόρφορντ 15 στον δρόμο για την επικράτηση. Από την άλλη, το σκοράρισμα για το Μέμφις οδήγησε ο Σαντί Αλντάμα με 20 πόντους, ο Ουίλιαμς είχε 18 και ο Κοντσαρ σημείωσε το πρώτο triple-double της καριέρας του με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Η Βοστώνη περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Νετς- Καβαλίερς.

Τίμπεργουλβς - Μπουλς 120-124

Οι Μπουλς έπρεπε να ταξιδέψουν στην Μινεσότα προκειμένου να σταματήσουν το αρνητικό τους σερί και να προσθέσουν μία νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς με 124-120 στο κλείσιμο της regular season. Το Σικάγο είχε 10 διαθέσιμους παίκτες με τους ΝτεΡόζαν, Λαβίν, Βούτσεβιτς και Ουάιτ να μένουν εκτός, ενώ από την άλλη ο Καρλ Άντονι-Ταόυνς έμεινε εκτός για ξεκούραση, ενώ ο Ράσελ εμφάνισε συμπτώματα ίωσης.

Στα του αγωνιστικού, 35 πόντους είχε ο Ουίλιαμς, `17 ο Μπράουν με 11 ριμπάουντ και 26 ο Ντοσούνμου σε 45(!) λεπτά συμμετοχής. Για τους γηπεδούχους, ο Νέιθαν Νάιτ είχε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Νοουελ πρόσθεσε 15 και το Ριντ 14. Οι Μπουλς που είναι 6οι στην Ανατολή θα διασταυρωθούν στον πρώτο γύρο των playoffs με τους Μπακς.

 

NBA Τελευταία Νέα