ΝΒΑ: Νετς, Χόρνετς και Χοκς πήραν το "W" στην τελευταία αναμέτρηση της Regular

ΝΒΑ: Νετς, Χόρνετς και Χοκς πήραν το "W" στην τελευταία αναμέτρηση της Regular

bet365

Οι Νετς με τους Ντουράντ και Ίρβινγκ, οι Χόρνετς με Ροζίερ και ΛαΜέλο Μπολ και οι Χοκς με ιστορικό Τρέι Γιανγκ πήραν τις νίκες για το τέλος της κανονικής περιόδου και διαμόρφωσαν το play-in τουρνουά της Ανατολής.

Οι Νετς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους απέναντι στους Πέισερς και επικράτησαν με 134-126 και έχοντας τέσσερις νίκες την τελευταία τους εβδομάδα τερμάτισαν ως έβδομοι την Regular Season και θα υποδεχτούν στο τουρνουά του play-in τους Καβαλίερς, οι οποίοι πήραν με την σειρά τους το ροζ φύλλο απέναντι στους Μπακς των απουσιών και του ρεκόρ καριέρας του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο Ίρβινγκ σκόραρε 35 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ ήταν μυθικός ολοκληρώνοντας με triple-double από 20 πόντους, 16 ασίστ (ρεκόρ καριέρας) και 10 ριμπάουντ, ενώ οι Ντράμοντ (20π., 13ριμπ.) και Μπρους Μπράουν (21π.) ακολούθησαν. Για την Ιντιάνα που δεν έχει... σταυρώσει νίκη από τις 21 Μαρτίου και έπειτα, ο Μπρισετ είχε 28 πόντους και ο Μπάντι Χιλντ 21.

Χόρνετς - Ουίζαρντς 124-108

Οι Χόρνετς τερμάτισαν στην 10η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 43-39 μετά την νίκη τους επί των Ουίζαρντς με 124-108 και έγιναν η πρώτη ομάδα που βγαίνει σε αυτή τη θέση με τόσα θετικά αποτελέσματα από τους Σιάτλ Σουπερσόνικς του 2000/01 (44). Η Σάρλοτ είδε τον Τέρι Ροζίερ να σκοράρει 25 και τον ΛαΜέλο Μπολ να γεμίζει την στατιστική του με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ την ώρα που ετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τους Ατλάντα Χοκς.

Για την πλευρά των Ουίζαρντς που πάλεψαν να πάρουν κάτι από το ματς, ο Χατσιμούρα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Κίσπερτ να προσθέτει άλλους 20 πόντους και τον Τόμας Σατοράνσκι να έχει 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ στο διάστημα που αγωνίστηκε. Δεν είχαν καμία ωφέλεια από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε η ήττα αυτή δεν τους «πονάει».

Ρόκετς - Χοκς 114-130

Μία εκτός έδρας νίκη είχε το πρόγραμμα των Χοκς που αγωνίστηκαν στο Χιούστον κόντρα στους Ρόκετς, βγαίνοντας 9οι και περιμένοντας τους Χόρνετς. Ο Τρέι Γιανγκ σκόραρε 28 πόντους και πρόσθεσε 11 ασίστ για να πετύχει κάτι... μυθικό, αφού αναδείχθηκε πρώτος στις κατηγορίες του σκοραρίσματος και των ριμπάουντ ως σύνολο στη σεζόν κάτι που είχε να συμβεί από το 1973 και τον Νέιτ Άρτσιμπάλντ. Από εκεί και πέρα, 26 είχε ο Γκαλινάρι, 22 ο Χάντερ και 18 ο Καπελά με 13 ριμπάουντ.

Για τους Ρόκετς ο Τζέιλεν Γκριν σταμάτησε στους 41 πόντους, ενώ ο Πόρτερ Τζούνιορ είχε 26 πόντους με 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα