Κρις Πολ: Ρεκόρ συλλόγων σε νίκες με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (vid)

Κρις Πολ: Ρεκόρ συλλόγων σε νίκες με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (vid)

bet365

Ο Κρις Πολ όντας μέλος των Σανς συνεχίζει να αγγίζει τα milestones στην καριέρα του και έφτασε να καταρρίπτει ρεκόρ συλλόγων σε νίκες με τις φανέλες του Φοίνιξ, των Κλίπερς, των Χόρνετς αλλά και των Ρόκετς.

Τί σύνδεση μπορεί να έχουν μεταξύ τους οι Χόρνετς του 2008, οι Κλίπερς του 2014, οι Ρόκετς του 2018 και οι φετινοί Σανς;

Αν ανατρέξουμε σε ολόκληρη την πορεία του Φοίνιξ την φετινή σεζόν μπορούμε να εστιάσουμε και στο σημείο που πιάνει την μεγαλύτερη εικόνα. Το ρεκόρ franchise σε νίκες! Πρόσφατα οι Σανς έφτασαν τις 63 νίκες μέσα σε μία σεζόν και κατέρριψαν το προηγούμενο ρεκόρ του συλλόγου (62) ενώ μετά την επικράτηση απέναντι στους Τζαζ βρίσκονται στις 64 και μία στροφή να απομένει.

Ωστόσο σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει και ένας συνδετικός κρίκος που ακούει στο όνομα του Κρις Πολ. Ο «Point God» είναι τόσο επιδραστικός στο αγωνιστικό πλάνο των ομάδων που έχει περάσει, που μόνο οι Θάντερ δεν κατάφεραν να συνοδεύσουν αυτό το ρεκόρ με την θητεία του Πολ στην Οκλαχόμα (2019/20).

Από εκεί και πέρα με τους Χόρνετς έφτασε τις 56 νίκες, με τους Κλίπερς τις 57 και με τους Ρόκετς τις 65.

Έχει τη δυνατότητα να πιάσει ξανά αυτό το «65» και με το Φοίνιξ απέναντι στους Κινγκς τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/04). Άλλωστε, η δική του απόδοση ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πριν τον πρόσφατο τραυματισμό του, αφού μετράει 12 ασίστ για 2 λάθη ανά αγώνα από την στιγμή που επέστρεψε στη δράση.

Αν θέλεις η ομάδα σου να πάει μπροστά... η λύση είναι ο Κρις Πολ. Και ας του λείπει μόνο ο τίτλος του πρωταθλητή στο ΝΒΑ!

 

NBA Τελευταία Νέα