Ντόντσιτς: H 16η τεχνική ποινή που θα του κοστίσει το φινάλε της Regular (vid)

Ντόντσιτς: H 16η τεχνική ποινή που θα του κοστίσει το φινάλε της Regular (vid)

Ντόντσιτς: H 16η τεχνική ποινή που θα του κοστίσει το φινάλε της Regular (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς δέχτηκε την 16η τεχνική ποινή για φέτος κόντρα στους Μπλέιζερς και αναμένεται να χάσει το τελευταίο παιχνίδι των Μάβερικς λόγω κανονισμών του NBA.

Οι Ντάλας Μάβερικς πέρασαν σαν... σίφουνας το «εμπόδιο» των Μπλέιζερς με «50άρα» (128-78) και τρομερή παράσταση του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πέτυχε 39 πόντους με 7/14 τρίποντα, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 30 λεπτά αγώνα.

Παρόλα αυτά ο σταρ της ομάδας έγινε ο πρωταγωνιστής σε μία φάση που δεν συνοδεύτηκε από χαμόγελα. Στην εκπνοή του χρόνου για το πρώτο δωδεκάλεπτο εκδήλωσε επίθεση στην άμυνα του Ελάιτζα Χιουζ και κάνοντας το σουτ ζήτησε φάουλ! Οι διαιτητές όχι μόνο δεν το καταλόγησαν αλλά τον... φόρτωσαν και με την 16η τεχνική ποινή για την σεζόν.

Αυτό πρακτικά, σύμφωνα με τους κανόνες του ΝΒΑ σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει εκτός από ένα παιχνίδι, δηλαδή αυτό απέναντι στους Σπερς που θα είναι και το τελευταίο της Regular. Χωρίς αυτό να επηρεάζει, όμως, την postseason.

Σε περίπτωση που επανεξετάσει η Λίγκα την συγκεκριμένη απόφαση, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Δείτε την στιγμή που ο Ντόντσιτς ζήτησε το φάουλ και πήρε τεχνική ποινή:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα