Μάβερικς - Μπλέιζερς 128-78: Ο Ντόντσιτς τράβηξε... 39 και πάτησε το Πόρτλαντ (vid)

Μάβερικς - Μπλέιζερς 128-78: Ο Ντόντσιτς τράβηξε... 39 και πάτησε το Πόρτλαντ (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εξωπραγματικός απέναντι στους Μπλέιζερς, είχε 39 πόντους και 11 ριμπάουντ βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με το εκκωφαντικό 128-78. Κάτι που δεν θα μπορέσει στο επόμενο παιχνίδι μιας και δέχτηκε την 16η τεχνική ποινή στη σεζόν!

Οι Ντάλας Μάβερικς ήταν καταιγιστικοί έχοντας απέναντί τους τους Μπλέιζερς, είχαν το προβάδισμα από την αρχή μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο χάρη στην τελευταία περίοδο... κατάρρευσης του Πόρτλαντ με 21-9 επιμέρους έφτασαν το τελικό σκορ στο 128-78.

Αναρριχήθηκαν έτσι στην 4η θέση της Δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 51-30 έχοντας κάνει πειστικότατη εμφάνιση. Με 53.2 % στο δίποντο και 44.4% στο τρίποντο, το Ντάλας εκμεταλλεύτηκε την αστοχία του αντιπάλου του και πήρε την μεγάλη νίκη.

Πρόσωπο της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι από τον Λούκα Ντόντσιτς που έφτασε μία ανάσα από την «40άρα». Συγκεκριμένα είχε 39 πόντους με 7/14 τρίποντα, 11 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 30 λεπτά αγώνα. Παρόλα αυτά προκάλεσε... τον προβληματισμό στον προπονητή του αφού σε μία φάση στην εκπνοή του χρόνου για το πρώτο δωδεκάλεπτο, διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ στους διαιτητές και πήρε την 16η τεχνική ποινή για την σεζόν. Αυτό πρακτικά, σύμφωνα με τους κανόνες της Λίγκας σημαίνει πως θα πρέπει να μείνει εκτός από ένα παιχνίδι, χωρίς αυτό να επηρεάζει, όμως, την postseason. Ίδωμεν...

Για το Πόρτλαντ, οι μοναδικοί παίκτες που πέρασαν το διψήφιο φράγμα ήταν οι Γιούμπανκς (18π., 7 ριμπ.), ΜάκλΜορ (14π., 3ασ. 3κλ.) και Τζόνσον (10π., 6ασ., 1κλ.) με τα πράγματα στη συνέχεια να είναι πιο μοιρασμένα.

δ

ε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα