Λέικερς: Off ο ΛεΜπρόν στον.... τελικό με τους Σανς

Λέικερς: Off ο ΛεΜπρόν στον.... τελικό με τους Σανς

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Off ο ΛεΜπρόν στον.... τελικό με τους Σανς

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα παίξει ούτε στο ματς των Λέικερς με τους Σανς (05:30), ένα ματς που μπορεί να... υπογράψει τον αποκλεισμό των λιμνάνθρωπων από το play-in τουρνουά.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Λέικερς, οι οποίοι πάνε για ένα τρελό κάζο. Οι λιμνάνθρωποι πρέπει να κάνουν 4/4 νίκες μέχρι το τέλος της regular season και θέλουν τρεις ήττες των Σπερς στα τέσσερα ματς που τους απομένουν για να προκριθούν στο play-in τουρνουά. Αν απόψε χάσουν από τους Σανς και οι Σπερς νικήσουν τους Nάγκετς, τότε οι Λέικερς είναι και με τη... βούλα εκτός play-in.

Το έργο των Λέικερς γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι λιμνάνθρωποι δεν θα έχουν στον... τελικό με τους Σανς τον κορυφαίο τους παίκτη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και θα χάσει δεύτερο σερί παιχνίδι μετά από την ήττα της ομάδας του LA από τους Νάγκετς.

Ο Βασιλιάς τις τελευταίες μέρες δέχθηκε...πυρά τόσο από τον Μάτζικ Τζόνσον που τον κατηγόρησε για την ανταλλαγή του Ουέστμπρουκ, αλλά και από τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ που τόνισε πως θα έπρεπε να ντρέπεται για πράγματα που έχει κάνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα