Λέικερς: Off ο ΛεΜπρόν στον.... τελικό με τους Σανς

Λέικερς: Off ο ΛεΜπρόν στον.... τελικό με τους Σανς

Νίκος Καρφής
Λέικερς: Off ο ΛεΜπρόν στον.... τελικό με τους Σανς

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα παίξει ούτε στο ματς των Λέικερς με τους Σανς (05:30), ένα ματς που μπορεί να... υπογράψει τον αποκλεισμό των λιμνάνθρωπων από το play-in τουρνουά.

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Λέικερς, οι οποίοι πάνε για ένα τρελό κάζο. Οι λιμνάνθρωποι πρέπει να κάνουν 4/4 νίκες μέχρι το τέλος της regular season και θέλουν τρεις ήττες των Σπερς στα τέσσερα ματς που τους απομένουν για να προκριθούν στο play-in τουρνουά. Αν απόψε χάσουν από τους Σανς και οι Σπερς νικήσουν τους Nάγκετς, τότε οι Λέικερς είναι και με τη... βούλα εκτός play-in.

Το έργο των Λέικερς γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι λιμνάνθρωποι δεν θα έχουν στον... τελικό με τους Σανς τον κορυφαίο τους παίκτη. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και θα χάσει δεύτερο σερί παιχνίδι μετά από την ήττα της ομάδας του LA από τους Νάγκετς.

Ο Βασιλιάς τις τελευταίες μέρες δέχθηκε...πυρά τόσο από τον Μάτζικ Τζόνσον που τον κατηγόρησε για την ανταλλαγή του Ουέστμπρουκ, αλλά και από τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ που τόνισε πως θα έπρεπε να ντρέπεται για πράγματα που έχει κάνει.

 

NBA Τελευταία Νέα