Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει σημασία αν τερματίσουμε πρώτοι, πέρυσι ήμασταν τρίτοι και πήραμε το πρωτάθλημα» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει σημασία αν τερματίσουμε πρώτοι, πέρυσι ήμασταν τρίτοι και πήραμε το πρωτάθλημα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: «Δεν έχει σημασία αν τερματίσουμε πρώτοι, πέρυσι ήμασταν τρίτοι και πήραμε το πρωτάθλημα» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας για τη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς, αναφέρθηκε στην τάπα στον Εμπίντ, το αν σκέφτεται την θέση που θα τερματίσει η ομάδα του, αλλά και στο γεγονός ότι παίζει με το ένστικτό του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σταμάτησε στους 40 πόντους στην αναμέτρηση με την Φιλαντέλφεια και ήταν εκείνος που «σφράγισε» τη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς χάρη στην clutch τάπα του πάνω στον Εμπίντ. Πλέον οι Μπακς πλησίασαν ακόμα περισσότερο στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας. Αν και για τον Γιάννη δεν παίζει ρόλο.

Μετά το τέλος του αγώνα και αφού... μοιράστηκε το αστείο του με τους δημοσιογράφους που είχαν βρεθεί στη συνέντευξη Τύπου, είπε χαρακτηριστικά: «Απλά αφήνω το ένστικτό μου. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι, απλά προσπαθώ να είμαι επιθετικός. Αυτό θέλω να κάνω. Έτσι απολαμβάνω το μπάσκετ. Αυτό ακριβώς θέλουν και οι συμπαίκτες μου από εμένα. Απλά δεν σκέφτομαι ότι 'α, τώρα πρέπει να πάρω πάνω μου το παιχνίδι'. Απλά παίζω με το ένστικτό μου. Έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου».

Για την τάπα του στον Εμπίντ, είπε: «Είδα τον Χάρντεν να σουτάρει το step back τρίποντο και ήλπιζα απλά να μην μπει η μπάλα στο καλάθι. Εγώ έπρεπε να πάρω το ριμπάουντ, αλλά η μπάλα πήγε στα χέρια του Εμπίντ. Στη συνέχεια απλά προσπάθησα να πηδήξω όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να σταματήσω το σουτ».

Όσο για το γεγονός να τερματίσουν πρώτοι οι Μπακς στην regular season της Ανατολής; «Δεν παίζει ρόλο. Όταν τερματίσαμε πρώτοι στην Ανατολή δεν είχαμε προχωρήσει στα Playoffs. Πέρυσι που ήμασταν τρίτοι, πήραμε το πρωτάθλημα. Οπότε δεν έχει σημασία που θα τερματίσεις. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος πνευματικά να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε ομάδα. Το να τερματίσεις στην 1η θέση και να παίξεις με τον 8ο, δεν το κάνει πιο εύκολο. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη, ειδικά φέτος. Προσωπικά δεν έχει σημασία εάν θα τερματίσουμε πρώτοι»

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης μετά τη νίκη των Μπακς στη Φιλαντέλφεια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα