Ουίλιαμς για τον Τζόρνταν: «Δεν θα ήταν αυτός που ξέρουμε, αν έπαιζε τώρα» (vid)

Ουίλιαμς για τον Τζόρνταν: «Δεν θα ήταν αυτός που ξέρουμε, αν έπαιζε τώρα» (vid)

bet365

O Τζέισον Ουίλιαμς έχει πάρει... φόρα. Μετά την αναφορά στον Κόμπι Μπράιαντ, μίλησε και για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος «δεν θα ήταν ο ίδιος στη σύγχρονη εποχή του ΝΒΑ».

Ο Τζέισον Ουίλιαμς άκουγε και στο προσωνύμιο της «λευκής σοκολάτας». Ένας εντυπωσιακός πλέι μέικερ, με προσόντα ενός μαύρου παίκτη, αιχμαλώτου σε ένα κορμί λευκού.

Τον τελευταία καιρό ο Ουίλιαμς είναι ασταμάτητος, όπως παλιά. Έχει πάρει... φόρα στις δηλώσεις του. Πρώτα είπε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ δεν μπαίνει στο Top-5 των Λος Άντζελες Λέικερς, όλων εποχών και τώρα έπιασε στο στόμα του τον Μάικλ Τζόρνταν!

«Φυσικά και είναι κορυφαίος, δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Αλλά νομίζω ότι θα ήταν πιο δύσκολο για εκείνον τώρα, επειδή οι άμυνες έχουν αλλάξει. Τώρα θα είχε τρία άτομα πάνω του, όταν θα έπαιρνε την μπάλα στα χέρια του στο πλαϊνό κομμάτι.

Την παλιά εποχή είχε μόνο έναν παίκτη πάνω του. Όλοι στο ΝΒΑ έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τον οποιοδήποτε στο "ένας εναντίον ενός", πόσο μάλιστα αν ο παίκτης που επιτίθεται είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Θα ήταν σπουδαίος, ένας All Star στα σίγουρα, αλλά όχι ο Μάικλ Τζόρνταν που ξέρουμε», ήταν τα λόγια του Ουίλιαμς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NBA Τελευταία Νέα