Ενές Καντέρ: «Έχω πρόταση να μπω στο ρινγκ, αλλά δεν θέλω να αποσυρθώ από τα 29»

Ενές Καντέρ: «Έχω πρόταση να μπω στο ρινγκ, αλλά δεν θέλω να αποσυρθώ από τα 29»

bet365

Ο Ενές Καντέρ Freedom εξακολουθώντας να βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά του ΝΒΑ, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ήδη πρόταση για να ασχοληθεί με την πάλη ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητά του είναι το μπάσκετ.

Οι Μπόστον Σέλτικς τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησαν σε ανταλλαγή του Ενές Καντέρ Freedom με τον Τούρκο σέντερ να κατευθύνεται στο Χιούστον για λογαριασμό των Ρόκετς. Ωστόσο, η ομάδα του Τέξας τον αποδέσμευσε άμεσα και από εκείνο το διάστημα αναζητά τον επόμενο σταθμό του.

Μέσα στις προτάσεις που περιμένει να δεχτεί προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στα παρκέ του ΝΒΑ, ο Καντέρ βρέθηκε να συζητά την... στροφή στην καριέρα του, αφού όπως αποκάλυψε τον προσέγγισαν ώστε να ξεκινήσει πορεία... στην πάλη!

«Έχω ήδη μια προσφορά όσον για να μπω στο ρινγκ. Απλά προσπαθώ να καταλάβω τι πρόκειται να συμβεί με το μπάσκετ», είπε ο Καντέρ Freedom και συνέχισε: «Προφανώς είμαι 29 ετών και δεν θέλω να αποσυρθώ ακόμα. Θέλω να παίξω για άλλα επτά περίπου χρόνια στο ΝΒΑ. Θα σκεφτώ πρώτα την καριέρα μου στο μπάσκετ και μετά θα δω τι θα γίνει, αλλά έχω ήδη μια προσφορά που δεν την λαμβάνω υπόψη τώρα. Αγαπώ το μπάσκετ, δεν θέλω να το παρατήσω ακόμα».

Μάλιστα, ο νυν free agent έχοντας εμπειρία από τα ρινγκ του WWE τόνισε πως «η θυσία καμία φορά είναι μεγάλη λέξη, οπότε υπάρχουν μεγαλύτερα πράγματα».

 

NBA Τελευταία Νέα