Στην G-League o Τζαμάλ Μάρει, στο 50-50 να παίξει φέτος

Στην G-League o Τζαμάλ Μάρει, στο 50-50 να παίξει φέτος

Στην G-League o Τζαμάλ Μάρει, στο 50-50 να παίξει φέτος

bet365

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ προσπαθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό τον Απρίλιο του 2021 ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν και εφόσον προλάβει τα φετινά playoffs.

Όπως είναι γνωστό ο βασικός point guard γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς είχε τραυματιστεί πριν από έναν χρόνο σε ματς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχοντας υποστεί ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Σε πρώτη φάση οι Νάγκετς τον έστειλαν να κάνει προπονήσεις με την θυγατρική ομάδα στην G-League, τους Γκραντ Ράπιντ Γκολντ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν και εφόσον θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Ντένβερ στην φετινή postseason.

Προς το παρόν τα ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάνουν λόγο για μοιρασμένες πιθανότητες ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον και ανάλογα, πάντα, με το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ μετράει 345 ματς στο ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 16,3 πόντους, 3,8 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ, σουτάροντας με 37% στα τρίποντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα