Νάγκετς: Σοβαρός τραυματισμός για τον Τζαμάλ Μάρεϊ (vid)

Νάγκετς: Σοβαρός τραυματισμός για τον Τζαμάλ Μάρεϊ (vid)

Νάγκετς: Σοβαρός τραυματισμός για τον Τζαμάλ Μάρεϊ (vid)

bet365

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ τραυματίστηκε στο γόνατο, 50 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα των Ντένβερ Νάγκετς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, και αποχώρησε υποβασταζόμενος!

Μόλις ο Τζαμάλ Μάρεϊ έπεσε στο παρκέ, στο ματς απέναντι στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν κάτι σοβαρό! Από τα μικρόφωνα πέρασε ο.. πόνος του. «Ωχ, όχι», είπε μερικές φορές ο γκαρντ των Ντένβερ Νάγκετς, πιάνοντας το αριστερό γόνατό του. Ο Καναδός δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε να σφαδάζει. Και με τις κινήσεις του έμοιαζε να εκλιπαρεί να μην είναι αλήθεια.

O Μάικ Μαλόουν έτρεξε αμέσως κοντά του. Μα ο πόνος δεν σταματούσε. Ο Μάρεϊ αποχώρησε υποβασταζόμενος, αφού αρνήθηκε να καθίσει σε καροτσάκι. Μετά το ματς, ο προπονητής των Νάγκετς εξήγησε: «Μόλις είχε γυρίσει, ενώ ήταν εκτός για τέσσερις ημέρες. Το δεξί γόνατο τον ενοχλούσε. Ας ελπίσουμε να ακούσουμε καλά νέα».

Ο τραυματισμός του Μάρεϊ συνέβη μόλις 50 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα των Νάγκετς με τους Ουόριορς και ενώ το τελικό αποτέλεσμα είχε κριθεί. Ο Καναδός γκαρντ επιχείρησε μία διείσδυση, και όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι, στραβοπατάει στο πόδι που τραυματίστηκε.

Η εξέλιξη αναμένεται να «πληγώσει» και την Εθνική ομάδα του Καναδά, η οποία είναι αντίπαλος της Ελλάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βικτόρια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα