Λέικερς-Πέλικανς 95-123: Σε περιπέτειες οι «Λιμνάθρωποι» πέρασαν και οι Πέλικανς από το Λος Άντζελες (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Λέικερς-Πέλικανς 95-123: Σε περιπέτειες οι «Λιμνάθρωποι» πέρασαν και οι Πέλικανς από το Λος Άντζελες (vid)

bet365

Οι Πέλικανς κατάφεραν να περάσουν από το Λος Άντζελες κερδίζοντας με 123-95 με αποτέλεσμα οι Λέικερς να γνωρίσουν την 5η ήττα τους στα 6 τελευταία ματς προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια στους φίλους της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι οι «Λιμνάνθρωποι» δεν περνούν και τις καλύτερες ημέρες της φετινής χρονιάς,

Εκτός του ότι ακροβατούν στο «play in tournament» καθώς έχουν «βυθιστεί» στην 9η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 27-33 ρεκόρ, το κλίμα στο Λος Άντζελες δεν είναι και το καλύτερο δυνατόν με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρέσκεια και... γιούχα στην «crypto.com Arena». Η νέα ήττα από τους Πέλικανς η οποία ήταν η 3η σερί εντός έδρας και η 5η στα 6 τελευταία παιχνίδια στο σύνολο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κοινού αλλά και την... πρόωρη αποχώρηση από το γήπεδο της Τζίνι Μπας!

«Δράστης» για να αναστατωθούν ακόμη περισσότερο οι Λέικερς ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, ο οποίος μπορεί να άλλαξε ομάδα και Πολιτεία, αλλά δεν άλλαξε και συνήθειες. Αυτή τη φορά είχε 22 πόντους (4/7τρ.), 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ενώ από 19 πόντους πέτυχαν οι Ινγκραμ και Βαλαντσιούνας. Για τους Λέικερς ο Λεμπρόν μπορεί να είχε 36 πόντους με 13/23 σουτ αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν στάθηκαν αρκετοί ούτε για να αποσοβήσουν την ήττα, αλλά ούτε και να... γλιτώσουν τη γιούχα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα