Nτέιβις: Πάνω από 50 τραυματισμούς στην καριέρα του, η... κατάρα δεν σταματά (vids)

Nτέιβις: Πάνω από 50 τραυματισμούς στην καριέρα του, η... κατάρα δεν σταματά (vids)

Νίκος Καρφής
Nτέιβις: Πάνω από 50 τραυματισμούς στην καριέρα του, η... κατάρα δεν σταματά (vids)

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε για άλλη μια φορά στην καριέρα του και ο Gazzetta γράφει για τον άτυχο Unibrow που δεν σταματά να ζει με τις ατυχίες.

Για άλλη μια φορά ο Άντονι Ντέιβις στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στο ματς των Λέικερς με τους Τζαζ.

Ο Unibrow γύρισε άσχημα στον αστράγαλο του και πλέον οι λιμνάνθρωποι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να δουν πόσο σοβαρός είναι τραυματισμός του ψηλού τους. Το Gazzetta στέκεται στον... γυάλινο Ντέιβις που δεν έχει σταματήσει να τραυματίζεται στη διάρκεια της καριέρας του.

Μια καριέρα γεμάτη τραυματισμούς

Που θα είχε φτάσει ο Άντονι Ντέιβις αν δεν είχε υποστεί τόσους τραυματισμούς. Ο Ντέιβις έχει χάσει συνολικά πάνω από 180 ματς στην καριέρα του λόγω τραυματισμών και έχει υποστεί πάνω από 50 τραυματισμούς σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του σώματος του.

Το 2012 με τους Πέλικανς υπέστη διάσειση στο δεύτερο ματς της καριέρας του. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό επιβεβαιώθηκε στην συνέχεια της καριέρας του Μονόφρυδου. Την ίδια σεζόν αναγκάστηκε να χάσει 11 ματς λόγω προβλήματος στον αριστερό αστράγαλο. Την ίδια σεζόν έλειψε από άλλα δύο ματς με τραυματισμό στον αριστερό ώμο. Έχασε και τα τρία τελευταία παιχνίδια της rookie season λόγω θέματος στο αριστερό γόνατο.

Τον Δεκέμβρη του 2013 τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και έχασε 7 ματς, ενώ στο τέλος της σεζόν 2013-14 αναγκάστηκε να χάσει άλλα 4 ματς λόγω σπασμών στη μέση.

Το 2015 δεν αγωνίστηκε σε 12 ματς λόγω τραυματισμών σε ώμο, δάχτυλο, αστράγαλο και γοφό. Το 2016 έμεινε έξω από 18 ματς λόγω τραυματισμού σε γόνατο και ώμο. Το 2017 έχασε άλλα τρία ματς με πρόβλημα που του προκάλεσαν οι σπασμοί στη μέση από παλιότερο τραυματισμό. Το 2019 μπήκε στα πιτς για 9 ματς λόγω τραυματισμού στο δάχτυλο, ενώ το 2020 έχασε άλλα πέντε παιχνίδια.

Την σεζόν 2020-21 έπαιξε μόλις τα 36 από τα 72 ματς της regular season λόγω τραυματισμού σε γάμπα και αχίλλειο. Φέτος έχει παίξει σε 36 από τα 58 ματς των λιμνάνθρωπων, αφού τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο κόντρα στους Τίμπεργουλβς. Τραυματισμό υπέστη και στη σειρά με τους Σανς στα playoffs, τσακίζοντας τις ελπίδες των Λέικερς για πρόκριση.

Για πόσο καιρό θα μείνει στα... πιτς;

Ο τραυματισμός που υπέστη πριν λίγες ώρες στον αστράγαλο δεν δείχνει καθόλου καλός και όλοι περιμένουν να δουν το διάστημα της απουσίας του.

Ένα κορμί που δεν έχει σταματήσει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και τώρα στέκεται ξανά άτυχος σε κρίσιμο σημείο της σεζόν. Έφυγε υποβασταζόμενος με τον ίδιο να είναι καταρρακωμένος από άλλο ένα χτύπημα της μοίρας και τον ΛεΜπρόν να μην μπορεί να πιστέψει την ατυχία του συμπαίκτη του. Πλέον όλος ο οργανισμός των Λέικερς είναι πάνω του και ελπίζει πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν και δεν θα είναι κάτι τόσο σοβαρό που θα τον κρατήσει στα... πιτς για πολλούς μήνες.

Σίγουρα ο Ντέιβις θα ήταν ακόμα καλύτερος παίκτης και πιο κυριαρχικός, αν δεν είχε βιώσει τόσους τραυματισμούς σε κάθε σημείο του σώματος του. Δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτή τη κατάρα που τον κυνηγά σε όλη του την καριέρα και του δημιουργεί φόβο πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ξανατραυματιστεί.

 

NBA Τελευταία Νέα