Αντετοκούνμπο: Η 50άρα τον έστειλε στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΝΒΑ

Αντετοκούνμπο: Η 50άρα τον έστειλε στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΝΒΑ

Αντετοκούνμπο: Η 50άρα τον έστειλε στην πρώτη θέση των σκόρερ του ΝΒΑ

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους 50 πόντους που πέτυχε κόντρα στους Πέισερς κατάφερε να αφήσει πίσω του τους Τζοέλ Εμπίντ και Λεμπρόν Τζέιμς και ηγείται πλέον των σκόρερ της τρέχουσας σεζόν.

O Greek Freak ήταν για ακόμη μία φορά ασταμάτητος, μόνο που απέναντι στους Πέισερς πέτυχε την πρώτη του 50άρα για την φετινή σεζόν στην νίκη των Μπακς και τέταρτη συνολικά στην καριέρα του. Κατάφερε να... σπαραλιάσει την άμυνα της Ιντιάνα και να θυμίζει τις δικές του επιδόσεις από εποχές... δαχτυλιδιού!

Το όνομά του βρέθηκε ξανά στην συζήτηση των κορυφαίων όλων των εποχών, σκοράροντας αυτούς τους 50 πόντους με μόλις 21 προσπάθειες και δίχως να χάσει ούτε ένα σουτ στην τελευταία και αψεγάδιαστη περίοδο. Τη δεδομένη στιγμή και μετά από την συγκεκριμένη εμφάνιση, ο Γιάννης άφησε πίσω του τόσο τον Τζοέλ Εμπίντ, όσο και τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών, Λεμπρόν Τζέιμς.

Φιγουράρει πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ για την σεζόν 2021/22 έχοντας κατά μέσο όρο 29.4 πόντους, με σταρ των Σίξερς να ακολουθεί... στο νήμα με 29.3 και τον «Βασιλιά» να είναι στην τρίτη θέση με το... ολοστρόγγυλο 29!

Μία ακόμη διάκριση που φέρει ο Αντετοκούνμπο κάνοντας «θαύματα» στο παρκέ, είναι ότι μπήκε στην ίδια λίστα με τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και Καρλ Μαλόουν. Πώς; Σημειώνοντας αυτούς τους 50 πόντους, την ίδια στιγμή που είχε μαζέψει τουλάχιστον 10 ριμπάουντ και το ποσοστό του στα σουτ εντός παιδιάς ήταν στο 80%.

 

NBA Τελευταία Νέα