ΝΒΑ: Οι Νετς δεν θα ακούσουν καμία πρόταση για trade του Χάρντεν (vid)

ΝΒΑ: Οι Νετς δεν θα ακούσουν καμία πρόταση για trade του Χάρντεν (vid)

ΝΒΑ: Οι Νετς δεν θα ακούσουν καμία πρόταση για trade του Χάρντεν (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν βλέπει τον εαυτό του μακριά από το Μπρούκλιν τη νέα σεζόν ενώ οι Νετς ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να κάνουν δεκτή καμία πρόταση για ανταλλαγή του «Μούσια».

Μετά από το τέλος του αγώνα με τους Νάγκετς, εκεί όπου οι Νετς παρατάχθηκαν δίχως τους Κέβιν Ντουράντ (τραυματίας), Τζέιμς Χάρντεν (ξεκούραση), Καϊρί Ίρβινγκ (ανεμβολίαστος) κι εν τέλει ηττήθηκαν με 118-124, ο Στιβ Νας αναφέρθηκε στον «Μούσια» και την πρόθεσή του να φύγει από το Μπρούκλιν.

Εξήγησε, δε πως η δυσαρέσκεια του Χάρντεν έχει να κάνει με την εικόνα των Νετς έπειτα από τα νέα κρούσματα Covid-19 τον Δεκέμβριο και όχι επειδή είναι δυσαρεστημένος στην ομάδα: «Έχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες, είναι αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως ο Τζέιμς είναι χαρούμενος εδώ. Σίγουρα».

Η περίπτωση του Χάρντεν ήλθε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης του με ανταλλαγή στους Σίξερς, ωστόσο οι Νετς ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση για trade.

Ο Χάρντεν δεν υπέγραψε επέκταση στην preseason. Το προσεχές καλοκαίρι έχει τη δυνατότητα να κάνει opt-in για τα $47.4 εκατομμύρια της σεζόν 2022-23 και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια και $223 εκατομμύρια. Σε αυττή την περίπτωση, θα λάβει $61.7 εκατομμύρια για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αποτελώντας τον πρώτο παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ που λαμβάνει 60+ εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα