Λέικερς: Τελευταίοι σε όλες τις κατηγορίες χωρίς τον Ντέιβις

Λέικερς: Τελευταίοι σε όλες τις κατηγορίες χωρίς τον Ντέιβις

Λέικερς: Τελευταίοι σε όλες τις κατηγορίες χωρίς τον Ντέιβις

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις ετοιμάζεται να επιστρέψει, όμως οι Λος Άντζελες Λέικερς μετρούν τις «πληγές» τους χωρίς αυτό. Πλησιάζουν στον πάτο σε αρκετές κατηγορίες.

Ο Άντονι Ντέιβις έχει χάσει τα τελευταία 16 ματς των Λος Άντζελες Λέικερς. Ο σέντερ των πρωταθλητών του 2020 πλησιάζει στην επιστροφή, μετά από σχεδόν δύο μήνες, αφού κρίνεται αμφίβολος για το ματς κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/1).

Επιστρέφει για να λύσει τα προβλήματα των Λέικερς και να τους επιτρέψει να επουλώσουν τις πολλές «πληγές» που δημιούργησε η απουσία του.

Έχουμε και λέμε: Οι Λέικερς μετρούν ρεκόρ 7-9 (με νίκες απέναντι στο αδύναμο Ορλάντο και σερί τεσσάρων ηττών) κατά το διάστημα της απουσίας του! Είναι 25οι (ανάμεσα σε 30 ομάδες) στην άμυνα και 24οι στο ποσοστό επιτυχίας στα σουτ του αντιπάλου!

Μία ματιά στους πόντους που δέχονται κοντά στο καλάθι τους κατατάσσει στην 26η θέση, ενώ βρίσκονται στην 28η θέση στους πόντους που δέχονται στον αιφνιδιασμό!

Ο Ντέιβις, πριν τον τραυματισμό του, μετρούσε 23.3 πόντους, 9.9 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ σε 27 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα