Νετς - Σπερς 121-119: Ο rookie Τόμας έκρινε την ματσάρα του Μπρούκλιν στην παράταση (vid)

Νετς - Σπερς 121-119: Ο rookie Τόμας έκρινε την ματσάρα του Μπρούκλιν στην παράταση (vid)

bet365

Δύο... πρωτοετείς ήταν εκείνοι που πρωταγωνίστησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νετς και Σπερς, όπου η ομάδα του Στιβ Νας αναδείχθηκε νικήτρια με 121-119 χάρη στο εύστοχο σουτ του Τόμας ένα δευτερόλεπτο πριν την λήξη της παράτασης.

Στα 40.2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο rookie των Σπερς, Τζόσουα Πρίμο ευστόχησε σε τρίποντο και έγραψε το 113-113 ολοκληρώνοντας ένα σερί 10-0 για την ομάδα του Πόποβιτς. Οι επιθέσεις που επιχείρησε κάθε ομάδα δεν βρήκαν στόχο και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο κάθε φορά που... ξέφευγαν οριακά οι Νετς, οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τον δρόμο προς το καλάθι με το 119-119 να είναι το σκορ του αγώνα 16.1'' από το τέλος. Ωστόσο ακόμη ένα rookie έμελλε να κρίνει το αποτέλεσμα με τον Τόμας να ευστοχεί σε σουτ δύο πόντων και να βάζει σε θέση οδηγού το Μπρούκλιν γράφοντας και το τελικό 121-119.

Με αυτόν τον τρόπο οι Νετς επέστρεψαν στις νίκες έπειτα το αρνητικό αποτέλεσμα που έφεραν στον αγώνα με τους Μπακς, με την παράδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζεται. Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν αυτός που ηγήθηκε του Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κάνοντας double-double με 26 πόντους, 12 ασίστ και 7 ριμπάουντ έχοντας στο πλευρό του τον Κέβιν Ντουράντ των 28 πόντων,6 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Σπερς, ο Ουόκερ έκανε ρεκόρ καριέρας με 25 πόντους, ενώ είχε 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τους Μάρεϊ (19π., 9 ριμπ., 12 ασ.) και Φορμπς (18π., 3 ριμπ., 5 ασ.) να ακολουθούν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα