Αντετοκούνμπο: Ιστορική επίδοση οι 7 σερί 30άρες κόντρα στους Νετς (vid)

Νίκος Καρφής
Αντετοκούνμπο: Ιστορική επίδοση οι 7 σερί 30άρες κόντρα στους Νετς (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αναπτύξει μια σχέση αγάπης με τους Νετς στα τελευταία παιχνίδια.

Στο remake των περσινών ημιτελικών περιφέρειας οι Μπακς χαμογέλασαν ξανά, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αγριεμένος. Τα... ελάφια έφτασαν σε ένα μεγάλο διπλό με 121-109 μέσα στο Μπρούκλιν και το κοντέρ έγραψε 31 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 11/17 εντός πεδιάς, 2/5 τρίποντα και 7/10.

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίστηκε η εξαιρετική παράδοση που έχει ο Greek Freak κόντρα στο Μπρούκλιν στα τελευταία ματς. Ο Έλληνας σταρ κατάφερε να βάλει 30άρα κόντρα στο Μπρούκλιν για 7η σερί φορά, κάνοντας τους Νετς έναν από τους αγαπημένους του αντιπάλους. Πάντα βρίσκει τρόπους να τους σκοτώνει.

Μάλιστα έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία με 7 σερί 30άρες απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Ο πρώτος που το πέτυχε ήταν ο Σακίλ Ο'Νίλ το 2000 απέναντι στους Πέισερς. Μάλιστα ο Shaq Attack είχε και 7 σερί double double 30άρες, ενώ ο Γιάννης έχασε για μόλις μια ασίστ την 7η συνεχόμενη double double 30άρα απέναντι στους Νετς.

Σίγουρα οι Νετς δεν θα θέλουν να τον βρουν απέναντι τους και στα playoffs, αφού και οι μνήμες από τον περσινό αποκλεισμό είναι ακόμα νωπές.

@Photo credits: twitter/ giannis antetokounmpo
 

NBA Τελευταία Νέα