Ο Ραντλ απολογήθηκε στο κοινό των Νικς: «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη, έπρεπε να το χειριστώ διαφορετικά»

Ο Ραντλ απολογήθηκε στο κοινό των Νικς: «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη, έπρεπε να το χειριστώ διαφορετικά»

Ο Ραντλ απολογήθηκε στο κοινό των Νικς: «Αγαπώ τη Νέα Υόρκη, έπρεπε να το χειριστώ διαφορετικά»

bet365

Μετανιωμένος για την κίνησή του προς το κοινό της ομάδας, ο σταρ των Νικς θέλησε να απολογηθεί και να στείλει μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Madison Square Garden.

Φέτος η πορεία της Νέας Υόρκης την φέρνει οριακά στις θέσεις του play in τουρνουά με ρεκόρ 19-20 και σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχει ευχαριστήσει το απαιτητικό κοινό που παρακολουθεί τα ματς στο Madison Square Garden.

Ο σταρ της ομάδας, Τζούλιους Ραντλ, μετά από ένα καλάθι που πέτυχε κόντρα στους Σέλτικς, έστρεψε τον αντίχειρα του προς τα κάτω (thumbs down), θέλοντας να δείξει την ενόχληση του προς το κοινό των Νικς για τον τρόπο που του φέρονται στα τελευταία ματς. Ο Ραντλ ρωτήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την συγκεκριμένη κίνηση και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Τους είπα να βγάλουν τον σκασμό».

Αυτό φάνηκε να δυσαρεστεί τον κόσμο που υποστηρίζει την ομάδα της Νέας Υόρκης και εκείνος έσπευσε να απολογηθεί προκειμένου να λάβει τέλος αυτή... η βεντέτα!

Επιθυμώντας, λοιπόν, να κατευνάσει τα πνεύματα, έγραψε: «Θέλω απλώς να στείλω ένα γρήγορο μήνυμα στους οπαδούς μας και να είμαι σαφής -- αγαπώ τη Νέα Υόρκη και που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτού του franchise. Και όπως οι περισσότεροι οπαδοί των Νικς, είμαι πολύ παθιασμένος με το να είμαστε επιτυχημένοι.

Η οικογένειά μου και εγώ λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί και οι Νεοϋορκέζοι μας έχουν αγκαλιάσει και μας αποδέχονται και μας έχουν κάνει να νιώθουμε υπέροχα για την απόφασή μας να δεσμευτούμε μακροχρόνια με την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Αυτή η υποστήριξη σημαίνει τα πάντα για εμάς.

Καταλαβαίνω ότι οι ενέργειές μου αντιπροσωπεύουν επίσης το πρωτάθλημα, αυτόν τον οργανισμό και την πόλη, και ότι θα έπρεπε να είχα χειριστεί διαφορετικά τα πράγματα χθες το βράδυ (σ.σ στο παιχνίδι με τους Σέλτικς) και να εκφραστώ με περισσότερο επαγγελματισμό και πιο κατάλληλη γλώσσα στην ένταση της στιγμής. Το σχόλιό μου ήταν ένα παράδειγμα του πώς μερικές φορές λέτε πράγματα για τα οποία μετανιώνετε σε άτομα που αγαπάτε, ακόμα κι αν προέρχονται από ένα μέρος πάθους και βαθιάς αγάπης.

Κανείς δεν θέλει να κερδίσει περισσότερο από εμένα και θα συνεχίσω να δείχνω πίστη και αφοσίωση στους συμπαίκτες μου, σε ολόκληρο τον οργανισμό των Νικς και στους οπαδούς που έδειξαν σε εμένα και την οικογένειά μου τόση αγάπη. Θα συνεχίσω να επικεντρώνομαι στο μέλλον. Σας ευχαριστώ. Πάμε Νικς!»

 

NBA Τελευταία Νέα