ΛεΜπρόν: Έχει τον τρόπο να μένει νέος στο παιχνίδι των νέων (vid)

ΛεΜπρόν: Έχει τον τρόπο να μένει νέος στο παιχνίδι των νέων (vid)

ΛεΜπρόν: Έχει τον τρόπο να μένει νέος στο παιχνίδι των νέων (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μοιάζει με την κινητή ιστορία του ΝΒΑ. Ακόμη και στα 37 του δεν παύει να προσθέτει σελίδες στα ιστορικά κιτάπια κάτω από το όνομά του.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σημείωσε την πρώτη 40άρα του, σχεδόν μετά από ένα χρόνο. Μόλις λίγες ημέρες μετά τα 37ά γενέθλιά του! Η ηλικία είναι ένας αριθμός. Και τίποτε άλλο.

Σύμφωνα με την στατιστική κάλυψη του ESPN ο Τζέιμς έγινε ο γηραιότερος παίκτης που σημειώνει τουλάχιστον 40 πόντους σε λιγότερο από 30 λεπτά! Το έκανε σε μόλις 29 στη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Παράλληλα, ο «Μπρον» πρώτευσε και σε μία ακόμη κατηγορία... γηραιότερων: Αυτός με τουλάχιστον 40 πόντους και 14 ριμπάουντ.

«Προσπαθώ να προετοιμάζω το κορμί και το πνεύμα μου για το πως θα μείνω νέος σε ένα παιχνίδι των νέων», είπε ο Τζέιμς. Και εξήγησε ότι για να γιορτάσει τα γενέθλιά του είδε ταινίες με την οικογένειά του, ήπιε λίγο κρασί και τελικά και ήταν το κρεβάτι από τις 10.30 το βράδυ!

Ο κορυφαίος μέσος όρος μετά το 2013!

«Κάποιες φορές, σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να θυμίζεις σε όλους τι είσαι ικανός να κάνεις και εγώ είμαι τόσο ευλογημένος να μπορώ να δουλεύω. Αυτό μετράει, να δουλεύεις σκληρά και να το τέλος να βλέπεις τους κόπους σου να έχουν αποτέλεσμα», είπε ο ΛεΜπρόν.

Οι Λέικερς έχουν ρεκόρ 18-19 και βρίσκονται στην 7η θέση και στο τουρνουά play-in. Το πρόγραμμα που ακολουθεί, μέχρι το τέλος, λογίζεται ως το πιο δύσκολο στο ΝΒΑ.

Όσο για τον Τζέιμς; Το ματς απέναντι στους Μπλέιζερς ήταν το 7ο συνεχόμενο με τουλάχιστον 30 πόντους (και σε αυτή την κατηγορία είναι ο γηραιότερος), το μεγαλύτερο σερί του από το 2013. Παράλληλα, οι 28 πόντοι που έχει σε μέσο όρο είναι το καλύτερο από τη σεζόν 2009-2010 και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς!

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα