Μοράντ: Η τρέλα του... μπαμπά του για τον αρχισκόρερ (vid)

Μοράντ: Η τρέλα του... μπαμπά του για τον αρχισκόρερ (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
Μοράντ: Η τρέλα του... μπαμπά του για τον αρχισκόρερ (vid)

bet365

Ο Μοράντ δεν σταματά να σκοράρει δίνοντας τις νίκες τη μία μετά την άλλη στην ομάδα του και ο μπαμπάς του φαίνεται να το διασκεδάζει.

Ο δύσκολος μήνας που προηγήθηκε για τον Τζα Μοράντ, δεν ήταν ικανός να επηρεάσει την απόδοσή του σύμφωνα με τις πρώτες του εμφανίσεις κατά την επιστροφή του. Ένας τραυματισμός στο αριστερό γόνατο στο παιχνίδι με τους Χιτ τα ξημερώματα της 27ης Νοεμβρίου θα τον κρατούσε μακριά από την αγωνιστική δράση για περίπου 3 εβδομάδες.

Ο σταρ των Γκρίζλις, ωστόσο, σαν να μην έφτανε αυτό, εντάχθηκε και στο πρωτόκολλο κορονοϊού λίγο καιρό αργότερα παραμένοντας σε καραντίνα για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του με αρκετό... θόρυβο. Η μικρή... διαμάχη με τους φιλάθλους της ομάδας του έλαβε τέλος, ο Μοράντ νιώθει το ίδιο άνετος μέσα στο παρκέ και δεν σταματά να σκοράρει χαρίζοντας νίκες στην ομάδα του. Τόσο απέναντι τους Σανς με το νικητήριο καλάθι, όσο και η κυριαρχική του εμφάνιση απέναντι στους Λέικερς είναι βραδιές που του ανήκουν.

Στο πλευρό του στην αναμέτρηση με τους Λέικερς βρέθηκε ο μπαμπάς του, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος βλέποντας τον γιο του να πετυχαίνει το ένα καλάθι μετά το άλλο με αποτέλεσμα να χοροπηδά και να φωνάζει.

Δείτε την τρέλα του μπαμπά Μοράντ:

 

NBA Τελευταία Νέα