NBA: Ο Λίλαρντ σταμάτησε τους Γκρίζλις, νίκες για Κινγκς, Τίμπεργουλβς (vids)

NBA: Ο Λίλαρντ σταμάτησε τους Γκρίζλις, νίκες για Κινγκς, Τίμπεργουλβς (vids)

bet365

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ μέτρησε 32 πόντους και οδήγησε τους Μπλέιζερς στη νίκη κόντρα στους «καυτούς» Μέμφις Γκρίζλις. Επικράτησαν Κινγκς και Τίμπεργουλβς απέναντι σε Σπερς και Μάβερικς, αντίστοιχα.

Το σερί των πέντε νικών των Μέμφις Γκρίζλις (19-12) σταμάτησε στον Ντάμιαν Λίλαρντ και στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (13-18). Ο Λίλαρντ σκόραρε 32 πόντους στη νίκη με 105-100 και ο Νόρμαν Πάουελ πρόσθεσε 28.

Για τους Γκρίζλις, οι οποίοι διανύουν μία εκπληκτική περίοδο χωρίς τον τραυματία Τζα Μοράντ, ο Ντίλον Μπρουκς έκανε ρεκόρ καριέρας με 37 πόντους.

Κινγκς - Σπερς 121-114

O Μπάντι Χιλντ σημείωσε τους 18 από τους 29 πόντους του στην 4 περίοδο, ενώ μέτρησε επτά τρίποντα στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς (13-18), οι οποίοι έχουν υπηρεσιακό προπονητή τον Νταγκ Κρίστι, αφού ο Άλβιν Τζέντρι έχει κορονοϊό, απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς (11-18).

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον πέτυχε 27 πόντους, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας με 11 ασίστ και ο Ντάμιαν Τζόουνς πρόσφερε 23 πόντους.

Για τους Σπερς ο Ντεζούντε Μάρεϊ είχε 25 πόντους.

Τίμπεργουλβς - Μάβερικς 111-105

O Καρλ Άντονι Τάουνς είχε καυχηθεί πως διαθέτει το καλύτερο σουτ ανάμεσα στους σέντερ. Απέναντι στους Μάβερικς (14-15) δεν το πιστοποίησε ακριβώς (6/15 σουτ), ωστόσο αυτό που μετράει είναι οι 24 πόντοι του και η νίκη της Μινεσότα (15-15) κόντρα στο Ντάλας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποχώρησε για άλλη μία φορά τραυματίας!

O Ντ' Άντζελο Ράσελ πρόσθεσε 22 πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα