ΛεΜπρόν: Μπήκε σε... beast mode και ξυπνά τους Λέικερς (vids)

ΛεΜπρόν: Μπήκε σε... beast mode και ξυπνά τους Λέικερς (vids)

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν: Μπήκε σε... beast mode και ξυπνά τους Λέικερς (vids)

bet365

O ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αγριέψει και αποτελεί τον... σωτήρα των Λέικερς σε μια δύσκολη περίοδο.

Οι Λέικερς αρχίζουν και ανεβαίνουν τον τελευταίο καιρό, θέλοντας να μπουν σιγά-σιγά στην πρώτη τετράδα των ομάδων της Δύσης. Οι λιμνάνθρωποι έχουν βελτιώσει την απόδοση τους και το οφείλουν στον ΛεΜπρόν Τζείμς που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το Gazzetta γράφει για τον αγριεμένο Βασιλιά που το έχει πάρει προσωπικά και θέλει να συμμαζέψει τα πράγματα στους Λέικερς, οι οποίοι προβλημάτιζαν με τα όσα έκαναν στο παρκέ το προηγούμενο διάστημα.

Το show με τους Μάτζικ

Απέναντι στους Μάτζικ απλά πιστοποίησε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο μέσα στη σεζόν, όπου ο Άντονι Ντέιβις δέχεται κριτική για την αστοχία του σε τρίποντα και σουτ εντός πεδιάς, αλλά και γενικότερα την εικόνα του στο παρκέ. Ο ΛεΜπρόν ήταν όλα τα λεφτά απέναντι στους Μάτζικ με 30 πόντους, 11 ριμπαουντ και 10 ασίστ και ένα εντυπωσιακό triple double. To σημαντικότερο όμως είναι πως το διασκέδασε με την ψυχή του, κάτι που φάνηκε και από το γεγονός πως πήρε να φορέσει τα γυαλιά του Κάρτερ που είχαν πέσει στο παρκέ σε μια ξεκαρδιστική στιγμή. Επίσης πανηγύρισε με το δάχτυλο του Μουτόμπο το απίθανο chasedown μπλοκ πάνω στον Χάμπτον. Ο ΛεΜπρόν έχει κέφια και αυτό φαίνεται τον τελευταίο καιρό στα ματς των Λέικερς.

Έχει επτά 30άρες στα τελευταία 11 ματς

Από Νοέμβρη και μετά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει αλλάξει τον διακόπτη και έχει ανεβάσει επίπεδο τους Λέικερς με τις κυριαρχικές εμφανίσεις του. Ο Βασιλιάς δείχνει να έχει αγριέψει τον τελευταίο καιρό και οι... παραστάσεις του διαδέχονται η μία την άλλη. Στα τελευταία 11 παιχνίδια μετρά επτά 30άρες και απολαμβάνει το κάθε ματς. Επιπλέον έχει πετύχει 2 triple double στα τρία τελευταία παιχνίδια του, συνεισφέροντας πολύπλευρα στην ομάδα του Βόγκελ που στο ξεκίνημα της σεζόν έψαχνε τα πατήματα της και προβλημάτιζε με την εικόνα της, παρόλο που αρκετοί την είχαν χρίσει μαζί με τους Νετς φαβορί για τον τίτλο. Σε αυτό το διάστημα των 11 αγώνων με τον ΛεΜπρόν στο παρκέ, οι Λέικερς έχουν 7 νίκες και 4 ήττες, κάτι που τους επιτρέπει πλέον να βρίσκονται στο 15-13 και την 6η θέση της Δύσης, ψάχνοντας τρόπο να μπουν στην πρώτη τετράδα και να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Πάντως οι Λέικερς θα κριθούν καλύτερα μέσα στις επόμενες μέρες που θα κληθούν να κοντραριστούν με Μάβερικς, Μπουλς, Σανς και Νετς. Στα 11 ματς που μελετάμε πλην της νίκης τους επί των Σέλτικς, οι υπόλοιπες ομάδες που... καθάρισαν δεν θεωρούνται από τις ποιοτικές της λίγκας.

Ο ΛεΜπρόν θέλει να ανεβάσει και τον Ντέιβις

l

Τη σεζόν που πήραν τίτλο οι Λέικερς στη...φούσκα, το 2020, ο Άντονι Ντέιβις ήταν εκπληκτικός στα playoffs, προσφέροντας τεράστια βοήθεια στο ΛεΜπρόν. Φέτος όμως δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός, κάτι που θα πρέπει να λύσουν οι Λέικερς. Ο Ντέιβις έχει μόλις δύο 30άρες στα τελευταία 10 παιχνίδια, ενώ στα τελευταία επτά δεν έχει ξεπεράσει τους 27 πόντους. Για ένα παίκτη της ποιότητας και του επιθετικού του ρεπερτορίου, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο ΛεΜπρόν παλεύει για να τον συμπαρασύρει, αφού ξέρει καλά πως χωρίς τον Unibrow στα καλά standards απόδοσης, οι Λέικερς δεν θα έχουν καμιά τύχη ούτε φέτος. Ο Άντονι τα... σπάει φέτος στα τρίποντα με το απογοητευτικό 19.2%, το οποίο είναι και το δεύτερο χειρότερο ποσοστό της καριέρας του. Επιπλέον δυσκολεύεται πάρα πολύ και στις βολές καθώς το 72.3% με το οποίο σουτάρει είναι και το βαρομετρικό χαμηλό στην μπασκετική του σταδιοδρομία. Ψάχνει ένα... χαστούκι για να ξυπνήσει, μια μεγάλη εμφάνιση που θα του δώσει ψυχολογία και να δείξει όλα αυτά που μπορεί στο παρκέ. Οι λιμνάνθρωποι και ο ΛεΜπρόν τον περιμένουν πως και πως.

@Photo credits: twitter/ lakers
 

NBA Τελευταία Νέα