Μπρίτζες: Ο... εξολοθρευτής που υποχρέωσε τον Κάρι στη χειρότερη βραδιά ever (vid)

Μπρίτζες: Ο... εξολοθρευτής που υποχρέωσε τον Κάρι στη χειρότερη βραδιά ever (vid)

Νίκος Καρφής
Μπρίτζες: Ο... εξολοθρευτής που υποχρέωσε τον Κάρι στη χειρότερη βραδιά ever (vid)

bet365

O Mάικαλ Μπρίτζες κάνει εξαιρετική δουλειά στην άμυνα των Σανς, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο σερί 17 νικών. Ο άνθρωπος που... κλείδωσε τον Κάρι.

Οι Σανς... πετούν και μετράνε 17 συνεχόμενες νίκες στο ΝΒΑ, κάτι που τους επέτρεψε να ισοφαρίσουν το κορυφαίο σερί της ιστορίας τους από τη σεζόν 2006-07.

Οι περισσότεροι μιλούν για τους εντυπωσιακούς Μπούκερ, Έιτον και Πολ, ωστόσο credits αξίζει και ο πολύτιμος Μάικαλ Μπρίτζες. Δεν θα ήταν υπερβολή να τον αποκαλέσουμε αμυντικό εξολοθρευτή. Ο Πολ ανέφερε πως ακόμα και αν ο Μπρίτζες δεν ξαναπαίξει μέσα στη σεζόν, θα πρέπει να βρεθεί στην κορυφαία αμυντική πεντάδα.

Ο Μάικαλ έχει 14 κλεψίματα στα 3 τελευταία ματς (4.7 μ.ο) και αναγκάζουν τους αντιπάλους του να σουτάρουν με 26.2%. Όποιον αναλαμβάνει, τον κλειδώνει. Δεν είναι τυχαία πως πήρε το μαρκάρισμα του Στεφ Κάρι και ο ηγέτης των Ουόριορς που φέτος πάει για MVP, σούταρε με 4/21 εντός πεδιάς δηλαδή 19%.

Κλειδί για την απίθανη σεζόν του Φοίνιξ ο υποτιμημένος Μάικαλ Μπρίτζες, o oποίος πάντα αναλαμβάνει τον κορυφαίο παίκτη της αντίπαλης ομάδας στην επίθεση. Ο Μόντι Ουίλιαμς ξέρει καλά πως μπορεί να τον εμπιστευτεί στις ειδικές αποστολές και ο παίκτης του ποτέ δεν θα δειλιάσει. Πάντα θα παίρνει τον πιο σπουδαίο αντίπαλο του αντιπάλου και θα του... πίνει το αίμα, προσπαθώντας να τον... κλειδώσει και να υπογράψει ακόμα μία νίκη για το Φοίνιξ. Φέτος μετρά 2 κλεψίματα και 1.5 μπλοκ ανά ματς, όντας εκ των κορυφαίων αμυντικών περιφερειακών στο πρωτάθλημα.

 

NBA Τελευταία Νέα