Σανς - Ουόριορς 104-96: Το ασταμάτητο Φοίνιξ έπιασε στην κορυφή τους... πολεμιστές (vid)

Νίκος Καρφής
Σανς - Ουόριορς 104-96: Το ασταμάτητο Φοίνιξ έπιασε στην κορυφή τους... πολεμιστές (vid)

bet365

Οι Σανς έδειξαν χαρακτήρα παρά τον τραυματισμό του Μπούκερ και κατάφεραν να πάρουν την ματσάρα (104-96) κόντρα στους Ουόριορς, πιάνοντας τους στην κορυφή του ΝΒΑ. Στις 17 σερί νίκες το Φοίνιξ.

Πριν από το παιχνίδι όλοι περίμεναν ένα θρίλερ και οι Σανς με τους Ουόριορς μας αποζημίωσαν. Απολαύσαμε μια ματσάρα από τις δύο καλύτερες ομάδες του ΝΒΑ μέχρι στιγμής, με το Φοίνιξ να καταφέρνει να κάνει δικιά του τη νίκη και να φτάνει τους πολεμιστές στην κορυφή της λίγκας. Πλέον και οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 18-3.

Οι... ήλιοι που τρομάζουν κόσμο και έφτασαν τις 17 σερί νίκες, έδειξαν χαρακτήρα έβαλαν τα μεγάλα σουτ (δύο τρίποντα μαχαιριές του Κράουντερ και ένα του Σάμετ) και τελικά πήγαν το ροζ φύλλο αγώνα με 104-96.

Για τους πολεμιστές πρώτος σκόρερ ήταν ο Πουλ με 28 πόντους, ενώ ο Κάρι μέτρησε 12 πόντους και ήταν άστοχος με 3/14 τρίποντα και 4/21 σουτ. Ο Πόρτερ είχε 16 πόντους, ενώ ο Γκριν πρόσθεσε 8 πόντους με 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, 24 με 11 ριμπαουντ είχε ο Έιτον, 15 με 11 ασίστ ο Πολ, ενώ ο Μπούκερ που τραυματίστηκε και έπαιξε μόλις 15 λεπτά, μέτρησε 10 πόντους με 2 ριμπάουντ και 4/9 σουτ. Ο Κράουντερ έβαλε μεγάλα τρίποντα στα τελευταία λεπτά και τελείωσε με 14 πόντους.

@Photo credits: twitter/ suns

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα