Μπακς: Επίσημο του ΝτεΜάρκους Κάζινς

Μπακς: Επίσημο του ΝτεΜάρκους Κάζινς

Μπακς: Επίσημο του ΝτεΜάρκους Κάζινς

bet365

Ο 31χρονος σέντερ ΝτεΜάρκους Κάζινς (2.08) είναι και επίσημα συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Από την αγορά των ελεύθερων, στους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς θα έχει άλλη μία ευκαιρία στο ΝΒΑ, με τους Μπακς να ανακοινώνουν το επίσημο κομμάτι της συμφωνίας που είχε διαρρεύσει εδώ και μερικά 24ώρα.

Η προσθήκη του διαθέτει χαμηλό ρίσκο, αφού το συμβόλαιό του αναμένεται να είναι σε επίπεδο βετεράνου (κάπου στα 2.5 εκ. δολάρια), αλλά η παρουσία του μπορεί να είναι το «κομμάτι» που αναζητούν οι Μπακς για να επιχειρήσουν το σχέδιο «πρωτάθλημα back2back».

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου η συμφωνία δεν είναι εγγυημένη και μόνο αν οι Μπακς δεν τον αποδεσμεύσουν, το συμβόλαιο των 737.768 δολαρίων (μετά τη φορολογία) θα ενεργοποιηθεί.

«Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και το μέγεθός του, η σκληράδα και η εμπειρία του θα μας βοηθήσει. Θα προσθέσει βάθος στις θέσεις των ψηλών και ανυπομονούμε να δουλέψει στο σύστημά μας», ήταν τα λόγια του general manager της ομάδας, Τζον Χορστ.

Ο Κάζινς ήταν το Νο5 στο Draft του 2010 και τα χρόνια που πέρασε στο Σακραμέντο (2010-2017) και τη Νέα Ορλεάνη (2107-2018), πριν τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό του, τον τοποθετούσαν ανάμεσα στους κορυφαίους ψηλούς όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι.

Στο Μιλγουόκι θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 15.

 

NBA Τελευταία Νέα