Ουόριορς: Η ασταμάτητη παρέα του Κάρι παίρνει τα ματς με διαφορά 15.5 πόντων

Ουόριορς: Η ασταμάτητη παρέα του Κάρι παίρνει τα ματς με διαφορά 15.5 πόντων

Νίκος Καρφής
Ουόριορς: Η ασταμάτητη παρέα του Κάρι παίρνει τα ματς με διαφορά 15.5 πόντων

bet365

Οι Ουόριορς... πετούν και συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους αντιπάλους, παίρνοντας εύκολα τα ροζ φύλλα αγώνα.

Το Γκόλντεν Στέιτ κάνει φοβερά πράγματα μέχρι στιγμής στη σεζόν και έχει το καλύτερο ρεκόρ της λίγκας. Οι Ουόριορς βρίσκονται στο 18-2 και παίζουν όμορφο μπάσκετ, θυμίζοντας ξανά την fun to watch ομάδα που πήρε τρία πρωταθλήματα και έπαιξε άλλες δύο φορές σε τελικούς από το 2015 μέχρι το 2019.

Οι πολεμιστές είναι απολαυστικοί και παίρνουν εύκολα τα ματς, νικώντας τους αντιπάλους τους κατά μέσο όρο με 15.5 πόντους. Το φοβερό είναι πως ακόμα και σε ματς που χάνουν με 10-15 πόντους, θα βρουν τον τρόπο να γυρίσουν το παιχνίδι και στο τέλος να το πάρουν εύκολα.

Μαζί με τους Σανς είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες της λίγκας (παίζουν μεταξύ τους ξημερώματα Τετάρτης) και μας πορσφέρουν απίθανες παραστάσεις τη σεζόν που διανύουμε. Ο Στεφ Κάρι είναι το απόλυτο φαβορί για MVP, κάνοντας τρελές εμφανίσεις. Ο Άντριου Ουίγκινς παίζει πιο ώριμα από ποτέ και βοηθά με την επιθετική του ποιότητα, ενώ ο Πουλ δείχνει σε όλους πως οι Ουόριορς βρήκαν ακόμα ένα σημαντικό σουτέρ να βάλουν στην εξίσωση. Ο Γκριν είναι η κόλλα της ομάδας και ο άνθρωπος που θα κάνει τα πάντα πάνω στο παρκέ και φυσικά τη βρώμικη δουλειά. Όλα αυτά ενώ ακόμα δεν έχει επιστρέψει ο Κλέι Τόμπσον και ο Τζέιμς Ουάισμαν.

@Photo credits: twitter/ warriors
 

NBA Τελευταία Νέα