ΛεΜπρόν: Η τιμωρία του εξοικονόμησε $530 χιλ. στους Λέικερς

ΛεΜπρόν: Η τιμωρία του εξοικονόμησε $530 χιλ. στους Λέικερς

ΛεΜπρόν: Η τιμωρία του εξοικονόμησε $530 χιλ. στους Λέικερς

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Νιου Γιορκ Νικς, λόγω τιμωρίας και η ομάδα του Λος Άντζελες γλίτωσε την καταβολή 530 χιλιάδων δολαρίων σε φόρους πολυτελείας.

Το ποσό είναι μηδαμινό, σε σχέση με την «αυτοκρατορία» των Λος Αντζελες Λέικερς. Και είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές του 2020 θα ήθελαν να έχουν στο παρκέ τον ΛεΜπρόν Τζέιμς με οποιοδήποτε κόστος.

Η τιμωρία μίας αγωνιστικής στον ΛεΜπρόν για το χτύπημα στον Αϊζαια Στιούαρτ, σημαίνει ότι ο Τζέιμς δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην ήττα από τους Νιου Γιορκ Νικς.

Σημαίνει και κάτι ακόμα, οικονομικής φύσεως. Ο Τζέιμς έχασε $284.004 από την ετήσια αμοιβή του και οι Λέικερς κατάφεραν να εξοικονομήσουν $532.508 απ' τον φόρο πολυτελείας!

Η μισθοδοσία των Λέικερς αγγίζει τα 157 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που τους τοποθετεί αρκετά παραπάνω από το όριο στο salary cap. Κάτι που σημαίνει ότι πληρώνουν πάρα πολλά χρήματα στον φόρο πολυτελείας. Ωστόσο, η απουσία του Τζέιμς, λόγω τιμωρίας, τους

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα