ΝΒΑ: Ψηφοφορία για την κορυφαία «Δυναστεία» των 75 ετών

ΝΒΑ: Ψηφοφορία για την κορυφαία «Δυναστεία» των 75 ετών

bet365

To NBA 75 Euro Vote είναι εδώ. Η ευκαιρία των Ευρωπαίων φιλάθλων να καθορίσουν τους κορυφαίους στα 75 χρόνια του ΝΒΑ. Η πρώτη ψηφοφορία αναζητεί την κορυφαία «Δυναστεία».

Ποια είναι η κορυφαία «Δυναστεία» των πρώτων 75 ετών στο ΝΒΑ; Οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι καλούνται να αποφασίσουν, ψηφίζοντας στο νέο εγχείρημα του ΝΒΑ, μετά την ανάδειξη των 75 κορυφαίων όλων των εποχών.

Η ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας των 75 ετών θα είναι η πρώτη σε μία σειρά ερωτημάτων που θα προκύψουν και θα αφορούν τους καλύτερους Ευρωπαίους του ΝΒΑ, αλλά και άλλες κατηγορίες.

Ποιοι είναι όμως υποψήφιοι για την κορυφαία «Δυναστεία»;

Οι Μπόστον Σέλτικς έχουν την τιμή να έχουν δύο ομάδες: Η πρώτη κατέκτησε 10 πρωταθλήματα (1958-1969) έχοντας προπονητή τον θρυλικό Ρεντ Άουερμπαχ και παίκτες όπως ο Μπιλ Ράσελ (ανέλαβε και ρόλο προπονητή), Μπομπ Κούζι και Τζον Χάβλιτσεκ.

Η δεύτερη ομάδα των Σέλτικς (1980-1987) με 3 πρωταθλήματα. Και τους Λάρι Μπερντ, Κέβιν ΜακΧέιλ και Ρόμπερτ Πάρις να είναι μέλη της ομάδας.

Μετά τους Σέλτικς, είναι οι Λος Άντζελες Λέικερς (1979-1989), με 5 πρωταθλήματα και τους θρύλους Πατ Ράιλι, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Μάτζικ Τζόνσον.

Από τις επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Σικάγο Μπουλς (1995-1998). Το δεύτερο three-pit της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, του Σκότι Πίπεν και του Ντένις Ρόντμαν.

Η τελευταία και πιο σύγχρονη προσθήκη είναι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2015-2018). Της τελευταίας ουσιαστικά «Δυναστείας» που εμφανίστηκε στο ΝΒΑ. Με τρία πρωταθλήματα και ένα σύνολο που είχε τους Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν. Και τον Στιβ Κερ στον πάγκο.

Μπορείτε να ψηφίσετε την κορυφαία «Δυναστεία» ΕΔΩ.

 

NBA Τελευταία Νέα