O Giannis φόρεσε κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου στον Λευκό Οίκο (vid)

O Giannis φόρεσε κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου στον Λευκό Οίκο (vid)

O Giannis φόρεσε κοστούμι του Γιώργου Παπαδόγαμβρου στον Λευκό Οίκο (vid)

bet365

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε για το κοστούμι που φόρεσε ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Λευκό Οίκο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Giannis χρειάζεται ύφασμα για δύο κοστούμια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο αδερφός του Θανάσης, ντύθηκαν με τις δημιουργίες του Γιώργου Παπαδόγαμβρου, στην επίσκεψή τους στο Λευκό Οίκο και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Τα δύο αδέρφια συνεργάζονται μαζί του εδώ και χρόνια και μάλιστα, όπως παραδέχτηκε ο Παπαδόγαμβρος, είναι από τους λίγους που πληρώνουν!

Ο ράφτης εξήγησε ότι η σωματοδομή του Giannis απαιτεί ύφασμα δύο κοστουμιών για να δημιουργήσει ένα, ενώ έδειξε και δύο παλτά που είναι έτοιμα να «ταξιδέψουν» στις ΗΠΑ, ένα για τον Γιάννη και ένα για τον Θανάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Σημασία έχει ότι έρχεται, όχι ότι πληρώνει. Χρειάζεται αρκετό ύφασμα για ένα κοστούμι του Γιάννη, σχεδόν όσο για δύο κοστούμια. Αλλά το θέμα με αυτά τα κορμιά είναι να πέσει το ύφασμα και το κοστούμι σωστά πάνω τους. Είναι 2.10 και είναι διαστημικός, με τεράστιες πλάτες και στενή μέση.

Τα παιδιά είχαν έρθει τον Σεπτέμβριο για διακοπές και κάναμε τα κοστούμια που φόρεσαν στην επίσκεψή τους στον Πρόεδρο Μπάιντεν. Τα δυο παλτά που είναι πίσω μου θα φύγουν για Αμερική, το ένα είναι του Γιάννη και το άλλου του Θανάση».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα