Mαρκίφ Μόρις: Δεν είναι μόνο ο Γιόκιτς, η ζωή του όλη γεμάτη τσαμπουκάδες (vids)

Mαρκίφ Μόρις: Δεν είναι μόνο ο Γιόκιτς, η ζωή του όλη γεμάτη τσαμπουκάδες (vids)

Νίκος Καρφής
Mαρκίφ Μόρις: Δεν είναι μόνο ο Γιόκιτς, η ζωή του όλη γεμάτη τσαμπουκάδες (vids)

bet365

Η κόντρα του Μαρκίφ Μόρις με τον Νίκολα Γιόκιτς μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις προηγούμενες ώρες και το Gazzetta στέκεται στο... βεβαρημένο ποινικό μητρώο του παίκτη των Χιτ στα παρκέ του ΝΒΑ.

Όλοι οι λάτρεις του ΝΒΑ τις τελευταίες ώρες ασχολούνται με το beef του Μαρκίφ Μόρις με τον Νίκολα Γιόκιτς και τα όσα ακολούθησαν. Όλα ξεκίνησαν όταν τρία λεπτά πριν τη λήξη στο Χιτ-Νάγκετς, ο Σέρβος γκρέμισε πισώπλατα τον παίκτη των Χιτ, απαντώντας έτσι στην αγκωνιά εκτός φάσης του πρώτου. Αυτό προκάλεσε «έκρηξη» στις τάξεις των δύο ομάδων, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Φυσικά το... σίριαλ είχε και επόμενα επεισόδια.

Ο Μπάτλερ έγινε έξαλλος, φωνάζοντας του «φέρε τον κ@λ@ σου έξω να τα πούμε», ενώ οι παίκτες των Χιτ ήθελαν να πουν δύο λογάκια στον Joker, με αποτέλεσμα να τον ψάχνουν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Φυσικά ο άνθρωπος που το ξεκίνησε όλο αυτό ο Μαρκίφ Μόρις δεν είναι... χθεσινός. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει μπλεχθεί σε καυγάδες και φασαρίες. Αυτά είναι η ζωή του και το Gazzetta θυμίζει όλες τις φορές που ξέφυγε.

Όταν πήγε να αρπάξει συμπαίκτη

Το 2016 όταν έπαιζε στους Σανς, παραλίγο να πλακωθεί με τον συμπαίκτη του, Άρτσι Γκούντγουιν στον πάγκο της ομάδας. Ο Μαρκίφ ήταν έξαλλος, αλλά οι ψυχραιμότεροι έσωσαν την κατάσταση πριν γινουν χειρότερα τα πράγματα.

Το 2018 είχε πολλούς τσαμπουκάδες

Ο Μαρκίφ το πήγε σε άλλο επίπεδο το 2018. Που τον έχανες, που τον έβρισκες, πάντα ήταν έτοιμος για τσακωμούς. Και δεν έκανε ποτέ πίσω. Αρχικά κόλλησε το πρόσωπο του σε εκείνο του Μπάντι Χιλντ, ωστόσο το πράγμα δεν ξέφυγε. Στη συνέχεια κόντρα στους Ράπτορς, χτύπησε από πίσω τον Ανουνόμπι και μετά ξεκίνησαν τα αλληλοσπρωξίματα. Οι συμπαίκτες του στην Ουάσινγκτον έπρεπε να επέμβουν γρήγορα για να μην υπάρξει συνέχεια. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις κόντρες του με τον Ένις και τον Κάλντγουελ-Πόουπ. Και με τους δύο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο, κάνοντας ξανά νταϊλίκια.

Ήθελε να τα βάλει με όλους τους Ράπτορς

Το ίδιο έτος, ο κύριος Μαρκίφ θέλησε να δείξει πόσο σκληρός είναι και έτσι είπε να τα βάλει με όλη την ομάδα των Ράπτορς. Συγκεκριμένα έκανε τσαμπουκάδες σε όλους τους παίκτες που βρισκόντουσαν στον πάγκο. Δεν κολώνει πουθενά.

Στα playoffs του 2020 τα... είπε με Κράουντερ

Η αλήθεια είναι πως ούτε ο Κράουντερ κάθεται ήσυχος, ωστόσο όταν είναι στο παρκέ και ο Μόρις, τότε το μείγμα είναι εκρηκτικό. Στους τελικούς του 2020 ο Τζέι πήγε να παίξει άμυνα και ο Μαρκίφ τον έσπρωξε εκτός φάσης. Το γαϊτανάκι συνεχίστηκε και ο Μόρις τον κοίταγε συνεχώς, θέλοντας να κάνει τα δικά του.

Η κόντρα με Κάζινς και Πίστονς

Ούτε η περσινή σεζόν ήταν ήρεμη για τον Μαρκίφ. Τον Γενάρη όρμηξε στον Κάζινς, θέλοντας να ξεκινήσει καυγά, ωστόσο ο Boogie δεν τσίμπησε (πράγμα πολύ περίεργο). Την ίδια αγωνιστική περίοδο είπε να ανοίξει beef και με τους Πίστονς χωρίς λόγο και αιτία. Δεν χρειάζεται να τον προκαλέσεις για να αρχίσει το πάρτι. Δημιουργεί μόνος του την αφορμή. Αυτός είναι ο Μαρκίφ.

 

NBA Τελευταία Νέα