Νίκολα Γιόκιτς: Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του «Τζόκερ»

Νίκολα Γιόκιτς: Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του «Τζόκερ»

Νίκολα Γιόκιτς: Δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του «Τζόκερ»

bet365

Ο άσσος των Νάγκετς αποχώρησε τραυματίας απέναντι στους Τζαζ, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο γόνατό του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ στην αναμέτρηση με τους Γιούτα Τζαζ στο τέλος της δεύτερης περιόδου, αφού συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με τον Γκομπέρ στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα στον Γάλλο.

Ο Σέρβος σέντερ, μάλιστα, φάνηκε να πονάει αρκετά, ενώ δεν επέστρεψε στον αγώνα - μέχρι εκείνη τη στιγμή μετρούσε 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ σε 15 λεπτά - με αποτέλεσμα η ομάδα του τελικά να ηττηθεί με 122-110.

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικλ Μαλόουν εξήγησε πως ο Γιόκιτς έμεινε εκτός παιχνιδιού για προληπτικούς λόγους καθώς, όπως είπε: «Έχω μάθει ένα πράγμα για τον Νίκολα. Αν το αφήσεις πάνω του, θα μπει να παίξει σε κάθε παιχνίδι. Οπότε καμία φορά πρέπει να παίρνω εγώ τις αποφάσεις για εκείνον, από τη στιγμή που αισθανόταν περίεργα. Και αυτό για κάθε παίκτη, αφού δεν θα είχε νόημα να έχω τον Νίκολα στη δεύτερη νύχτα ενός back-to-back και να ρισκάρω μία μεγαλύτερη ζημιά».

Ο Γιόκιτς, λοιπόν, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπέστη κάποια σοβαρή ζημιά στο γόνατό του, ωστόσο είναι ακόμη αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Μάβερικς τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/10).

 

NBA Τελευταία Νέα