Χωρίς έξι παίκτες οι Μπακς με τους Χιτ!

Χωρίς έξι παίκτες οι Μπακς με τους Χιτ!

Χωρίς έξι παίκτες οι Μπακς με τους Χιτ!

bet365

Οι πρωταθλητές Μπακς δοκιμάζονται απόψε στο Μαϊάμι απέναντι στους Χιτ (3π.μ., COSMOTE SPORT 7 HD, Live από το Gazzetta) και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες του.

Έπειτα από τη νίκη στην πρεμιέρα επί των Μπρούκλιν Νετς και την τελετή απονομής των δαχτυλιδιών για το περσινό πρωτάθλημα, οι Μπακς ταξίδεψαν στο Μαϊάμι για την αναμέτρηση με τους Χιτ ενώ ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν μπορεί να υπολογίζει σε... μισή ντουζίνα παίκτες.

Συγκεκριμένα, εκτός δράσης τέθηκε ο Μπρουκ Λόπεζ λόγω ενοχλήσεων στη μέση, προσθέτοντας το όνομά του στο απουσιολόγιο των Μπακς πλάι σε αυτά των Τζρου Χόλιντεϊ (πόδι), Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ρόντνεϊ Χουντ, Σέμι Οτζελέγε και Μπόμπι Πόρτις. Από την άλλη πλευρά, εκτός δράσης παραμένει ο Βίκτορ Ολαντίπο.

Το Gazzetta βρίσκεται στις ΗΠΑ για τους αγώνες του ΝΒΑ με την ευγενική χορηγία της Novibet και ο απεσταλμένος του, Αντώνης Καλκαβούρας θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από την FTX Arena.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα