Στιβ Νας στο Gazzetta: «Κάποιοι παίκτες βρίσκουν κίνητρο βλέποντας τα δαχτυλίδια των Μπακς»! (vid)

Αντώνης Καλκαβούρας
Στιβ Νας στο Gazzetta: «Κάποιοι παίκτες βρίσκουν κίνητρο βλέποντας τα δαχτυλίδια των Μπακς»! (vid)
Ο κόουτς των Νετς, Στιβ Νας μίλησε στον απεσταλμένο του Gazzetta στις ΗΠΑ, Αντώνη Καλκαβούρα πριν από την πρεμιέρα του ΝΒΑ και την απονομή των δαχτυλιδιών στους πρωταθλητές Μπακς, σχολιάζοντας παράλληλα την απουσία του... ανεμβολίαστου Καϊρί Ίρβινγκ.

Το πρώτο τζάμπολ στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο θα δοθεί απόψε (20/10, 2:30, live στο Gazzetta, Cosmote Sport 4) στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, εκεί όπου οι πρωταθλητές Μπακς μπαίνουν στη μάχη του repeat απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς του Κέβιν Ντουράντ και του Τζέιμς Χάρντεν. Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά έπειτα από το περσινό Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής, εκεί όπου τα «Ελάφια» σφράγισαν την πρόκριση στους τελικούς της Περιφέρειας κι εν συνεχεία έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής.

Το Gazzetta NBA Tour με την ευγενική χορηγία της Novibet ξεκίνησε από το Μιλγουόκι και ο προπονητής των Νετς, Στιβ Νας τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και μίλησε στον Αντώνη Καλκαβούρα λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του σπουδαίου αγώνα.

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την ήττα των Νετς πέρσι στον β' γύρο των playoffs, ήταν η απουσία του Ίρβινγκ. Πώς αντιμετωπίζετε το γεγονός, ότι είναι ακόμα απών από την εκκίνηση της χρονιάς ή δεν σας αφορά γιατί δεν είναι παράγοντας της ομάδας αυτή τη στιγμή;
«Κοιτάμε μπροστά, μεγαλώνουμε και χτίζουμε πάνω στις αρχές μας και την συνοχή μας για να βγάλουμε την καλύτερη ομάδα που μπορούμε και να ανταγωνιστούμε στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτό είναι ένα συνεχόμενο project, δεν έχει να κάνει μόνο με τις ήττες, οπότε ακόμα και αν θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, έχει σημασία αν προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».

-Το γεγονός ότι ξεκινάτε τη σεζόν, βλέποντας τους Μπακς να παραλαμβάνουν τα δαχτυλίδια τους, αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες σας;
«Εξαρτάται από τους ανθρώπους. Κάποιοι παίκτες θα το χρησιμοποιήσουν ως κίνητρο, κάποιοι πρέπει να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους. Εξαρτάται από τον κάθε παίκτη».

Το Gazzetta βρίσκεται στις ΗΠΑ για τους αγώνες του ΝΒΑ με την ευγενική χορηγία της Novibet.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ GAZZETTA ΓΙΑ ΤΟ ΝΒΑ

 

NBA Τελευταία Νέα