NBA Guide: Ο απόλυτος οδηγός του Gazzetta για τη σεζόν 2021-22

Newsroom
NBA Guide: Ο απόλυτος οδηγός του Gazzetta για τη σεζόν 2021-22
Ο απόλυτος οδηγός του Gazzetta, sponsored by Novibet, για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ είναι εδώ! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρωτάθλημα 2021-22.

Ο πληρέστερος οδηγός του ΝΒΑ είναι στο Gazzetta! Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει σε λίγες ώρες, με το τζάμπολ της αναμέτρησης ανάμεσα στους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς και στους Μπρούκλιν Νετς.

Έναν αγώνα με απόλυτο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα λάβουν τα πολύτιμα δαχτυλίδια του πρωταθλητή. Και όχι μόνο!

Το Gazzetta θα βρίσκεται στο "Fiserv Forum", έδρα των Μπακς, με τον απεσταλμένο του, Αντώνη Καλκαβούρα, στον πρώτο σταθμό από ένα μοναδικό road trip σε έξι Πολιτείες που θα μείνει αξέχαστο στους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site της χώρας.

Μέσα στον οδηγό μπορείτε να διαβάσετε το status των 30 ομάδων στο ξεκίνημα μιας σεζόν που θα έχει ξανά 82 αγώνες. Το προφίλ των 30 προπονητών, αλλά και τις 10 κορυφαίες ανταλλαγές, αλλά και συμφωνίες με free agents, με focus στην ιδιαίτερη περίπτωση του ΛαΜάρκους Όλντριζ, ο οποίος αποχώρησε πέρσι απ' τους Μπρούκλιν Νετς (λόγω προβλήματος υγείας), για να επιστρέψει φέτος!

Επίσης, θα μάθετε για τους καλύτερους rookies, αλλά και τους 10 καλύτερους ξένους του πρωταθλήματος. Ακόμη, υπάρχει ειδική παρουσίαση για την ελληνική παροικία στο Μιλγουόκι, η οποία μεγάλωσε και αριθμεί πλέον τρία μέλη, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Και μην ξεχνάμε τον... δικό μας Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Τέλος, θα διαβάσετε την ανάλυση των ειδικών και τις απαντήσεις που δίνουν σε πολλά «καυτά» ερωτήματα, ενώ το PodGazzt επιστρέφει, για να γιορτάσει την πιο λαμπερή σεζόν όλων, την 75η!

Το αφιέρωμα είναι μια ευγενική χορηγία της Novibet, της εταιρείας που μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας "The GiANT Heart", ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη στήριξη κι ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

Επιμέλεια οδηγού: Μιχάλης Γκιουλένογλου
Συντακτική ομάδα: Γιώργος Κούβαρης, Γιάννης Σταυρουλάκης, Νίκος Καρφής, Ευάγγελος Στελλάκης
Art Director: Άννα Μαρία Καλογεράκη
Development: Χρήστος Κατσαρός, Ιορδάνης Ασλάνογλου
Project Management: Βασίλης Καράμπαλης
 

NBA Τελευταία Νέα