Ρίβερς: «Ο Σίμονς μαθαίνει νέα πράγματα, η συνοχή μας είναι εκπληκτική»

Ρίβερς: «Ο Σίμονς μαθαίνει νέα πράγματα, η συνοχή μας είναι εκπληκτική»

Ρίβερς: «Ο Σίμονς μαθαίνει νέα πράγματα, η συνοχή μας είναι εκπληκτική»

bet365

Ο προπονητής των Φιλαντέλφεια 76ers μίλησε για την προσπάθεια του Μπεν Σίμονς να δουλέψει σε νέα πράγματα, ενώ τόνισε το «δέσιμο» της ομάδας του που συνεχώς θα αυξάνεται.

Τα πρώτα παιχνίδια της regular season είναι πλέον μία... ανάσα και το τεστ που θα κληθούν να δώσουν οι Σίξερς είναι απέναντι στους Πέλικανς.

Ο Ντοκ Ρίβερς σε δηλώσεις του σχολίασε την παρουσία του πολυσυζητημένου Μπεν Σίμονς στην ομάδα που επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά και την ανάγκη να παραμείνουν ενωμένοι ως σύνολο.

Πιο αναλυτικά, επισήμανε την προσπάθεια του Σίμονς να δουλέψει σε νέα πράγματα, λέγοντας: «Ο Μπεν Σίμονς μαθαίνει νέα πράγματα, προετοιμασία, ρυθμό... Έχουμε συγκεντρωθεί τρεις εβδομάδες, οπότε έχουμε θέσει ένα καλό ρυθμό. Όσο περισσότερο προπονείται, τόσο περισσότερο προχωράει, ειδικά όταν δουλεύουμε στις επιθετικές μας φάσεις. Μας ενέπνευσε πέρυσι παρόλο που αλλάξαμε πολλά πράγματα, αλλά αυτές οι αλλαγές είναι εύκολο να αφομοιωθούν. Και αυτό είναι ένα καλό σημείο ειδικά γι 'αυτόν».

Από την άλλη, θέλησε να προβάλει ένα μήνυμα ενότητας: «Η χημεία της ομάδας μας θα συνεχίσει να εντείνεται, δεν ανησυχώ για αυτό. Είναι σε εξέλιξη και απλά χρειάζεται χρόνο. Ξέρεις, η χημεία σε μια ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντική. Πιστεύω ότι συνολικά, η συνοχή μας είναι εκπληκτική αυτή τη στιγμή και θέλουμε να συνεχίσουμε να την αναπτύσσουμε».

Δείτε εδώ τον οδηγό του Gazzetta για το NBA

 

NBA Τελευταία Νέα