Μπεν Σίμονς: Συναντήθηκε με την διοίκηση των 76ers

Μπεν Σίμονς: Συναντήθηκε με την διοίκηση των 76ers

Γιώργος Κούβαρης
Μπεν Σίμονς: Συναντήθηκε με την διοίκηση των 76ers

bet365

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στις τάξεις των Φιλαντέλφεια 76ers καθώς υπήρξε συνάντηση του Μπεν Σίμονς με το front office της ομάδας.

Αν και τα πάντα παραμένουν στον αέρα όσον αφορά το μέλλον του Αυστραλού point/forward στην Φιλαντέλφεια, εκείνος βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις των 76ers και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια είχε επαφή με την διοίκηση της ομάδας μετά τον...περασμένο Αύγουστο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ESPN, ο Μπεν Σίμονς συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Ντάριλ Μόρεϊ, όπως επίσης και με τον GM, Έλτον Μπραντ. Βέβαια δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω, αλλά ήταν απλά μια επαφή και μια πρώτη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Φυσικά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του και το αν θα είναι στους 76ers ή κάπου αλλού ωστόσο φαίνεται να είναι σε θέση να ενσωματωθεί -τελικά- στην ομάδα. Κάτι που δεν θα γίνει άμεσα καθώς θα πρέπει να βγουν τα αποτελέσματα για το τεστ Covid-19 (αν και ο ίδιος είναι πλήρως εμβολιασμένος), να κάνει τις πρώτες προπονήσεις και στη συνέχεια να ενισχύσει την ομάδα. Όπως φαίνεται έχουν αρχίσει και... αλλάζουν τα δεδομένα μεταξύ Σίμονς και Σίξερς.

@Photo credits: Video Screen
 

NBA Τελευταία Νέα