Μπεν Ουάλας: «Τα όνειρα σου... πεθαίνουν όταν δεν δίνεις τα πάντα στο μπάσκετ» (vid)

Νίκος Καρφής
Μπεν Ουάλας: «Τα όνειρα σου... πεθαίνουν όταν δεν δίνεις τα πάντα στο μπάσκετ» (vid)

bet365

Ο Μπεν Ουάλας μπήκε στο Hall Of Fame και στάθηκε στη νοοτροπία του που τον οδήγησε στην κορυφή, παρόλο που δεν ήταν όλα... αγγελικά πλασμένα.

Ήταν ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία της λίγκας, παίρνοντας το βραβείο σε 4 περιπτώσεις, ενώ έζησε τη μεγαλύτερη στιγμή του το 2004 στο πρωτάθλημα των υπέροχων Πίστονς (Μπίλαπς, Χάμιλτον, Πρινς, Ρασίντ και Μπεν Ουάλας). Ο Μπεν Ουάλας μπήκε στο Hall Of Fame μαζί με τους Μπιλ Ράσελ (2η φορά), Πολ Πιρς, Τόνι Κούκοτς και Κρις Μπος, και στάθηκε στην δύσκολη διαδρομή του μέχρι την κορυφή.

«Τα όνειρα σου πεθαίνουν όταν δεν δίνεις τα πάντα όταν παίζεις. Αυτό θα σε ακολουθεί για τη συνέχεια της ζωής σου. Ξεκίνησα από τον πάτο και έγινα νικητής. Έμεινα στον δρόμο μου, παρόλο που κάποια πράγματα δεν πήγαν καλα. Ο κόσμος νομίζει πως το να μαρκάρω ψηλότερους αντιπάλους ήταν το δυσκολότερο σημείο το ταξιδιού μου. Όμως δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο το να φτάσω σε αυτό το σημείο. Όταν άρχισα να γίνομαι βασιλιάς του παρκέ, σταμάτησαν να παίζουν μαζί μου. Όταν άρχισα να μαθαίνω, παίζω και να σέβομαι το παιχνίδι, ήξερα πως μπορούσα να γίνω καλός. Πάντως δεν ήμουν προετοιμασμένος για το Hall Of Fame. Δεν πας στη γειτονιά σου όταν είσαι μικρός και λες "θα γίνω Hall Of Fame"», ανέφερε ο Βig Ben.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED