Ντόντσιτς: «Στόχος το πρωτάθλημα, εξαιρετικός προπονητής ο Κιντ»

Ντόντσιτς: «Στόχος το πρωτάθλημα, εξαιρετικός προπονητής ο Κιντ»

Νίκος Καρφής
Ντόντσιτς: «Στόχος το πρωτάθλημα, εξαιρετικός προπονητής ο Κιντ»

bet365

O Λούκα Ντόντσιτς έδειξε πως έχει στόχο το πρωτάθλημα για τη νέα σεζόν με τους Μάβερικς.

Τις τελευταίες δύο σεζόν οι Κλίπερς έκοψαν τον δρόμο στους Μάβερικς στα playoffs παρόλο που ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε... παπάδες. Ο σταρ του Ντάλας που έφτιαξε γήπεδα μπάσκετ στη γειτονιά που έπαιζε μικρός, μίλησε στη Marca και έβαλε στόχο το πρωτάθλημα για την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ αποθέωσε τον Τζέισον Κιντ.

Αναλυτικά

Για τη σεζόν που έρχεται: «Κάναμε πολλές αλλαγές, ειδικά στο προπονητικό επιτελείο, αλλά στόχος συνεχίζει να είναι να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη σεζόν που πρόκειται να έρθει».

Για τον Κιντ: «Είναι εξαιρετικός προπονητής που ξέρει επίσης πολλά για το πώς να παίζει μπάσκετ και το πώς να καθοδηγεί την ομάδα του. Σπουδαία ευκαιρία να αναπτυχθώ με τον Κιντ και νομίζω ότι θα με βοηθήσει πολύ».

Για τους Μάβερικς: «Μπορούμε να παλέψουμε για τα πάντα. Δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε έναν ή δύο παίκτες ή κάτι άλλο, αλλά πρέπει πρώτα να ξεκινήσουμε να παίζουμε και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν το ζευγάρι Λέικερς-Νετς είναι φαβορί για τους τελικούς: «Δεν ξέρω. Μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα μέσα στη σεζόν όπως τραυματισμού, αλλά και καλές και κακές στιγμές κάποιων παικτών. Δύσκολο να κάνω κάποια πρόβλεψη. Έχουν βελτιωθεί αυτές οι δύο ομάδες, αλλά πολλά μπορούν να συμβούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα