Μπακς: Αν δεν μείνει ο Πόρτις, κοιτάνε τον Τζεφ Γκριν! (vid)

Μπακς: Αν δεν μείνει ο Πόρτις, κοιτάνε τον Τζεφ Γκριν! (vid)

Μπακς: Αν δεν μείνει ο Πόρτις, κοιτάνε τον Τζεφ Γκριν! (vid)

bet365

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για τους Μιλγουόκι Μπακς. Ένας από τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι είναι ο Μπόμπι Πόρτις. Οι Μπακς θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά αν δεν τα καταφέρουν, θέλουν τον free agent Τζεφ Γκριν!

O Μπόμπι Πόρτις τελείωσε την πρώτη σεζόν του με τους Μιλγουόκι Μπακς ως πρωταθλητής! Στο συμβόλαιο του υπάρχει η επιλογή της ανανέωσης, κάτι που ο Πόρτις πολύ δύσκολα θα ενεργοποιήσει. Και αναμένεται να δοκιμάσει την τύχη του στην Free Agency.

Οι Μπακς θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, με την παρουσία του να είναι καταλυτική στην πορεία μέχρι το πρωτάθλημα. Ωστοσο, μοιάζει δεδομένο ότι ο Πόρτις θα βρει προσφορές μεγαλύτερες από τα 3.8 εκατομμύρια που προβλέπει το συμβόλαιο με την option.

Αν το Μιλγουόκι μπορεί (ή θέλει) να μπει στη διαδικασία μιας διαπραγμάτευσης, όλα μπορούν να συμβούν. Αν όμως ο Πόρτις αποφασίσει να αλλάξει ομάδα, τότε οι Μπακς έχουν έτοιμη τη λύση, στο πρόσωπο του Τζεφ Γκριν.

Ο 35χρονος τον Αύγουστο φόργουορντ έχει μείνει ελεύθερος απ' τους Μπρούκλιν Νετς και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Φωτογραφίες: NBA/ Getty Image

 

NBA Τελευταία Νέα