Mπούκερ: Με τις 40άρες του θέλει να... χαλάσει το πάρτι των Μπακς! (vids)

Mπούκερ: Με τις 40άρες του θέλει να... χαλάσει το πάρτι των Μπακς! (vids)

Νίκος Καρφής
Mπούκερ: Με τις 40άρες του θέλει να... χαλάσει το πάρτι των Μπακς! (vids)

bet365

O Nτέβιν Μπούκερ κάνει... παπάδες στα πρώτα playoffs της καριέρας του και θέλει να... εκτελέσει τους Μπακς στο Game 6, κρατώντας ζωντανούς τους Σανς

Όλος ο κόσμος περιμένει με τρέλα τον έκτο τελικό των Μπακς με τους Σανς στο Μιλγουόκι (Game 6, 04:00, gazzetta Live, Cosmote Sport 4), όπου τα... ελάφια χρειάζονται νίκη για να κάνουν το 4-2 και να πάρουν τον δεύτερο τίτλο της ιστοριας τους.

Μια... διαδρομή όπου Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον έκαναν παρέα από το 2013 και τώρα ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν, με την Deer District να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει 65.000 κόσμο για το Game 6. Ο Greek Freak έχει κάνει θραύση στα playoffs, όμως απέναντι του έχει ακόμα έναν σπουδαίο παίκτη που θέλει να... χαλάσει το πάρτι των Μπακς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ έρχεται από δύο 40άρες απέναντι στα... ελάφια και στα playoffs, έχει δείξει πως δεν χαμπαριάζει όσο δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει. Το Gazzetta στέκεται στον απίθανο σκόρερ του Φοίνιξ που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ καλύτερα από την άμυνα των Μπακς.

Μετρά 4 40άρες και 6 30άρες στα playoffs

Ο D-Book όχι μονο... κολύμπησε στα βαθιά στα πιο απαιτητικά ματς στην καριέρα του, αλλά κράτησε ψηλά το επίπεδο από το ξεκίνημα και τη σειρά όπου απέκλεισε έναν θρύλο όπως ο ΛεΜπρόν μέχρι και τους τελικούς που είναι ο πρώτος σκόρερ των Σανς.

Μιλάμε για ένα... πολυβόλο που έχει τρόπο να σκοράρει από παντού πάνω στο παρκέ, όντας ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ που υπάρχουν πλέον στη λίγκα. Έχει το απαραίτο, θάρρος, θράσος και ποιότητα για να βρίσκεται στην... αφρόκρεμα του ΝΒΑ για πολλά χρόνια ακόμα, οδηγώντας τους Σανς σε μεγάλες στιγμές.

Μέχρι στιγμής μετρά 4 40άρες και έξι 30άρες φέτος στα playoffs, κάνοντας παπάδες. Πάλεψε μόνος του να κρατήσει τους Σανς σε Game 4 και 5 αντίστοιχα, όπου πέτυχε 42 και 40 πόντους. Στους 40 σταμάτησε και κόντρα στους Κλίπερς στο Game 1, ενώ το καλύτερο το κρατούσε για το Game 6 απέναντι στους Λέικερς. Ο Ντέβιν... σεληνιάστηκε με 47 πόντους και έτσι έστειλε την παρέα του ΛεΜπρόν πρόωρες διακοπές. Η σταθερότητα του φαίνεται από το γεγονός πως σε μόλις τέσσερα ματς της φετινής postseason έχει μείνει κάτω από τους 20 πόντους.

Με τους τελικούς πήρε αυτό που άξιζε

Ήταν κρίμα για τον Μπούκερ να μην έχει παίξει σε playoffs, αφού ήταν σε μια μετριότατη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πάλευε μόνος του με τα θηρία και δεν μπορούσε με τίποτα να πάει σε postseason. Ωστόσο φέτος οι Σανς κάνουν φοβερά πράγματα, με τον ηγέτη τους να βγαίνει μπροστά. Άλλωστε είχε προειδοποιήσει από πέρυσι στη φούσκα, όταν πήγε να βάλει μόνος του το Φοίνιξ στα playoffs..

O Nτέβιν είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ στη λίγκα και δεν σταματά να το δείχνει. Μέχρι στιγμής έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη σεζόν που κάνουν οι Σανς και φυσικά βρήκε μπροστά και... εκτέλεσε τους Λέικερς, ενώ συνέχισε με Νάγκετς και Κλίπερς. Πλέον θέλει να... χαλάσει το πάρτι των Μπακς.

Ο Μπούκερ είναι παίκτης που θέλει τη μπάλα στα δύσκολα και το έχει δείξει κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Δεν έχει φοβηθεί να πάρει την ευθήνη.

Οι Μπακς πρέπει να του... χαλάσουν το μυαλό

ιιιι

Στο Gazzetta γράψαμε για την βαρύτητα που θα έχει για το Game 6 η εμφάνιση του Κρις Πολ, αλλά το ίδιο ισχύει για τον Ντέβιν Μπούκερ. Ο Ντέβιν έχει αρχίσει να νιώθει άνετα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς κόντρα στους Μπακς, αφού έριξε 2 40άρες, οι οποίος μπορεί να μηξν στοίχισαν, αλλά δεν γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό.

Τα.... ελάφια πρέπει να προσέσουν για να έχουν. Χρειάζεται πλάνο αντιμετώπισης του Μπούκερ. Ο Γιάννης και οι συμπαίκτες θα πρέπει να τον παίξουν σκληρά, να τον κουράσουν, να τον βγάλουν από παιχνίδι του, να τον εκνευρίσουν. Θα είναι κακός οιωνός για τους Μπακς αν ο Μπούκερ ξεκινήσει... καυτός το ματς. Η ομάδα του Μπουντενχόλζερ οφείλει να τον... βγάλει από τα νερά του και να του χαλάσουν το μυαλό.

 

NBA Τελευταία Νέα