Μπακς: H Deer District αρχικά φιλοξενούσε 8.000 ανθρώπους, στο Game 6 θα έχει 65.000! (pic)

Μπακς: H Deer District αρχικά φιλοξενούσε 8.000 ανθρώπους, στο Game 6 θα έχει 65.000! (pic)

bet365

Θαρρείς πως το μεγάλο πάρτι των τελικών γίνεται τελικά στην Deer District και όχι στην Fiserv Arena. Ο εξωτερικός χώρος στο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς αύξησε τη χωρητικότητά του κατά 8 φορές για το Game 6 (21/7, 04:00, Live Gazzetta, Cosmote Sports 4).

H Deer District αποτελεί το σημείο αναφοράς στην πορεία των Μιλγουόκι Μπακς μέχρι τους τελικούς. Σε κάθε αναμέτρηση χιλιάδες ανθρώπων συγκεντρώνονται, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις σε γιγαντοοθόνη και φυσικά να γιορτάσουν κάθε νίκη.

Οι Μπακς ανακοίνωσαν πως ενόψει του Game 6, η χωρητικότητα θα ανέβει στις 65.000 (!) θεατών. Δηλαδή, τρεις φορές περισσότεροι (και κάτι παραπάνω) απ' όσους θα είναι εντός του Fiserv Forum!

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αγώνων, η περιοχή των ελαφιών φιλοξενούσε 25.000 θεατών. Ωστόσο, το εκπληκτικό είναι πως ο αρχικός αριθμός ατόμων, όταν κατασκευάστηκε η νέα έδρα των Μιλγουόκι Μπακς ήταν (μόλις) 8.000! Κάτι που σημαίνει ότι για το Game 6 θα εμφανιστούν οι οκταπλάσιοι, με τους Μπακς να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις, προκειμένου να αυξήσουν τη χωρητικότητα.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED