Αντετοκούνμπο: Φίλαθλος των Σανς μετρούσε με εκατοσταδόλαρα το χρόνο στις βολές του! (vid)

Αντετοκούνμπο: Φίλαθλος των Σανς μετρούσε με εκατοσταδόλαρα το χρόνο στις βολές του! (vid)

bet365

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Ο κλασικός, με την αρίθμηση στις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρήκε τον... ανταγωνιστή του! Ένας φίλαθλος των Φοίνιξ Σανς με μία χούφτα γεμάτη εκατοσταδόλαρα μετρούσε κάθε δευτερόλεπτο και με ένα χαρτονόμισμα!

Ο νικητής βρέθηκε. Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε άλλο. Έτσι και αλλιώς, η... μόδα της καταμέτρησης του χρόνου στις βολές του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήλθε για να μείνει.

Ένας φίλος των Φοίνιξ Σανς, στο πρώτο 12λεπτο του Game 5 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σανς, αποφάσισε να δώσει μεγαλύτερη αξία στην αρίθμηση. Με την τηλεοπτική κάμερα να είναι μπροστά του, εμφάνισε μπόλικα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων. Και κάθε ένα αντιστοιχούσε σε ένα (ακριβό) δευτερόλεπτο!

Δείτε το βίντεο:

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED