Αντετοκούνμπο: «Είναι κομπλιμέντο το ότι τρεις παίκτες προσπαθούν να με μαρκάρουν»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Είναι κομπλιμέντο το ότι τρεις παίκτες προσπαθούν να με μαρκάρουν»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Είναι κομπλιμέντο το ότι τρεις παίκτες προσπαθούν να με μαρκάρουν»! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος να ηγηθεί των Μπακς στην προσπάθεια του Μιλγουόκι να ισοφαρίσει τη σειρά των NBA Finals με τους Σανς και παραδέχτηκε πως το να τον μαρκάρουν τρεις παίκτες αποτελεί το καλύτερο κομπλιμέντο.

Η σειρά των NBA Finals συνεχίζεται τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Fiserv Forum (15/7, 4π.μ., Cosmote Sport 4 και Live από το Gazzetta), εκεί όπου οι Μπακς θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2-2 απέναντι στους «Ήλιους», με τον Πι Τζέι Τάκερ να παρομοιάζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με την γρηγορότερη ράτσα σκύλου στον κόσμο!

Από την πλευρά του, ο Greek Freak τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν θεωρεί το μαρκάρισμα των αντιπάλων του ως το καλύτερο κομπλιμέντο:

«Πρέπει να το λαμβάνεις σαν κομπλιμέντο... Πρέπει να βρίσκεις το διασκεδαστικό κομμάτι σε κάθε περίπτωση. Όπως για παράδειγμα το "1, 2, 3, 4..." (σ.σ. όταν τον χρονομετρούν στις βολές). Επομένως, ναι. Είναι κομπλιμέντο το ότι βρίσκονται τρεις παίκτες μπροστά μου και προσπαθούν να με εμποδίσουν να μπω στη ρακέτα, χτίζοντας αυτόν τον... τοίχο. Πρέπει να πω ότι το σιχαίνομαι (γέλια)! Δεν θα πω ψέματα, το σιχαίνομαι όμως στο τέλος της ημέρας, πρέπει να βρεις τον τρόπο για να το ξεπεράσεις».

Όσον αφορά τα σχόλια για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του, είπε; «Έχω social media όμως δεν είμαι από πάνω τους... Δεν παρακολουθώ σχόλια και δηλώσεις. Νομίζω πως τα αντιμετωπίζω καλά».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα παράπονα του Μόντι Ουίλιαμς για τις βολές που εκτέλεσε ο Γιάννης, είπε δείχνοντας το πρόσωπό του: «Έχω μια γρατζουνιά εδώ και εδώ... Ο τρόπος που με μαρκάρουν κάνει το ωραίο μου πρόσωπο να φαίνεται άσχημο (γέλια). Απλώς προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνω, στο πως θα βοηθήσω την ομάδα μου να είναι πετυχημένη. Μόνο εκεί θα σπαταλήσω την ενέργειά μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν δίνω σημασία στο τι λέει ο κόσμος για μένα και το παιχνίδι μου. Όλα έχουν να κάνουν με εμένα, στο τι πιστεύω εγώ, στο πως πιστεύω πως θα γίνω καλύτερος, στο πως θα βλέπω τον εαυτό μου έπειτα από 5-10 χρόνια... Προσπαθώ να βελτιώνομαι, προσπαθώ να γίνομαι πιο αποτελεσματικός χρόνο με τον χρόνο, να είμαι πιο ώριμος... Μπορώ να γίνω καλύτερος σε συγκεκριμένα πράγματα και θα το κάνω. Αν την επόμενη χρονιά σουτάρω με 80% στις βολές, σημαίνει πως θα έχω βελτιωθεί. Δεν έχει σημασία αν χάσω κάποιο σουτ, θα πάρω το επόμενο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα