Mπακς - Σανς: Τεράστια η διαφορά στο ποσοστό των βολών! (pics)

Νίκος Καρφής
Mπακς - Σανς: Τεράστια η διαφορά στο ποσοστό των βολών! (pics)

bet365

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα από τη γραμμή των βολών στους τελικούς με τους Σανς, ενώ το Φοίνιξ είναι σχεδόν αλάνθαστο.

Το Game 3 των Μπακς κόντρα στους Σανς (03:00, live Gazzetta, Cosmote Sport 4) γίνεται απόψε και το Μιλγουόκι είναι αναγκαίο να βρει λύσεις και να φέρει τη σειρά στο 2-1.

Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο καλείται να δώσει προσοχή σε πέντε σημαντικούς τομείς όπως αναλύθηκαν από το Gazzetta, όμως χρειάζεται να τα πάει πολύ καλύτερα και από τη γραμμή των βολών

Συνολικά στους τελικούς μετρούν 24/39 (18/30 μετρά ο Greek Freak), ενώ στον πρώτο τελικό είχαν 9/16 και στον δεύτερο 15/23. Το 61% στις βολές σε τελικούς δεν είναι ένα ποσοστό που σου δίνει πολλές πιθανότητες να διεκδικήσεις μεγάλα πράγματα. O Γιάννης που δείχνει ασταμάτητος μέχρι στιγμής, κόβεται μόνο με φάουλ και οι Σανς δεν το φοβούνται καθόλου. Του... δίνουν και καταλαβαίνει με δυνατά μαρκαρίσματα και φάουλ, αφού ο δύο φορές MVP της λίγκας δεν έχει καλό ποσοστό από τη γραμμή της φιλανθρωπίας και το Φοίνιξ το εκμεταλλεύεται, προσπαθώντας να τον κουράσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Για παράδειγμα στο Game 1 ακόμα και ο Μπρούκ Λόπεζ που είναι καλός σουτέρ βολών, μέτρησε 0/2, ενώ από τους υπόλοιπους μόνο ο Χόλιντεϊ επιχείρησε (2/2).

Από την άλλη η... αρμάδα του Πολ και του Μπούκερ είναι σχεδόν αλάνθαστη στον τομέα αυτό, αφού μέτρησε 25/26 στο πρώτο παιχνίδι και 12/14 στο δεύτερο. Δηλαδή σουτάρει έχει 37/40 και σουτάρει με ποσοστό 92%. Τεράστια διαφορά για NBA Finals.

yyy

ioio

 

NBA Τελευταία Νέα